KAOS U KALIFORNIJI

UFC-ov borac skokom s drugoga kata pobjegao požaru koji mu je progutao zlatnu olimpijsku medalju


Toni Horvat
12.10.2017.11:15
UFC-ov borac skokom s drugoga kata pobjegao požaru koji mu je progutao zlatnu olimpijsku medalju
Reuters

sažeto

Kad je prvi put čuo alarm, mislio je da je lažna uzbuna. Kad se drugi put probudio, jedini izlaz iz sobe bio je putem balkona...


Toni Horvat
12.10.2017.11:15

UFC-ov borac Henry Cejudo, koji je dobio 11 od 13 borbi u bantam i muha kategoriji, izbjegao je smrt u požaru u Kaliforniji skokom s drugoga kata.

Bivši hrvač i olimpijski pobjednik iz Pekinga 2008. bio je u hotelu u Santa Rosi sa skupinom bivših američkih olimpijaca koji su trebali sudjelovati na humanitarnom eventu u organizaciji bivše zvijezde američkog nogometa Ronnieja Lotta.

Požari u Kaliforniji ovih su dana uzeli najmanje 17 života, a crnoj statistici mogao se priključiti i Cejudo, koji je spavao kad je njegov hotel zahvatila vatra. Kad je čuo alarm, pomislio je da je lažna uzbuna te se okrenuo i nastavio spavati dok su ostale goste evakulirali iz hotela.

No kad je se opet probudio, soba je bila puna dima, pa nije imao izbora nego skočiti s balkona sobe na drugom katu. Prva izvješća govorila su da je pri ateriranju slomio gležanj, ali zapravo je prošao bez ozbiljnih posljedica, makar mu je stopalo zahvatila vatra pri doskoku.

"Hvala svima na ljubavi i podršci. Molim se za sve obitelji koje su nekog izgubile u požarima. Ja sam dobro, stopalo mi nije slomljeno, samo imam manje opekline", izvijestio je Cejudo fanove putem Instagrama.

Međutim, u sobi mu je ostala zlatna olimpijska medalja iz Pekinga, koju je požar progutao.

"To je ipak samo predmet, sjećanja i uspomene uvijek nosim sa sobom", rekao je borac.

Posljednji put 30-godišnji Cejudo borio se prošlog mjeseca i nokautirao Wilsona Reisa, a idući put bi trebao u kavez 2. prosinca protiv Sergija Pettisa.

požar

UFC

Kalifornija

zlatna medalja

Henry Cejudo

Podijeli članak