OPREZ, UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA

'Uradi sam' nije za svakoga: Talentirani MMA borac držao bušilicu u gaćama, uključila se i rastrgala mu jaja


Toni Horvat
22.08.2018.19:00
'Uradi sam' nije za svakoga: Talentirani MMA borac držao bušilicu u gaćama, uključila se i rastrgala mu jaja
Facebook

sažeto

Mitchell nije napisao koliko će trajati oporavak, ali kaže da će sve biti u redu


Toni Horvat
22.08.2018.19:00

Bryce Mitchell talentirani je MMA borac, koji je u karijeri dobio svih 10 borbi, uključujući i debitantsku u UFC-u. No do daljnjega će ovaj 23-godišnji Amerikanac biti poznatiji po bizarnoj ozljedi koja mu se dogodila. Detalje je otkrio na društvenim mrežama, a pouka je da ne držite opasne alate u blizini svojih osjetljivih područja.

"Htio sam danas trenirati, ali rastrgao sam si mošnju napola i moram na šivanje. Držao sam dasku iznad glave i bušilicu u gaćama. Odmjeravao sam dasku kad se bušilica uključila i zapetljala mi se u jajima. Pustio sam dasku i oslobodio bušilicu, a mošnja mi je bila rastrgana napola. Ozbiljno, LOL. Očito, ne mogu objaviti fotografiju. Ali kad mi zakrpaju jaja, vraćam se treninzima.

Mislim da bi ih high-kick opet rastrgao, haha", objavio je Mitchell, koji ne bježi od činjenice da je ozljeda toliko bizarna da je urnebesna, s obzirom na to da nije završila težim posljedicama. Zato je upozorio fanove i prijatelje.

"Ako čujem glupe fore na račun ovoga, neću razgovarati s vama mjesec dana. Ako ćete me ismijavati, barem se potrudite, LOL", završio je Mitchell objavu.

Kao što je i napisao, iz jasnih razloga fotografiju ozlijeđenog područja nije priložio, ali kao dokaz autentičnosti priče objavio je fotku bokserica s ogromnim krvavim mrljama, a koliko su ljudi poslušali njegov zahtjev s kraja objave, možete vidjeti u komentarima na Twitteru, kao i fotografiju, klikom na gorepriloženi tvit.

U cijeloj priči još je i financijski dobro prošao jer mu je jedan proizvođač donjeg rublja već ponudio poslati mu zalihu zamjenskih bokserica.

MMA

ozljeda

bizarno

Bryce Mitchell

bušilica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter