KARIZMATIČNI, SMIJEŠNI LUZER?

Većina trenera bi se razljutila zbog ovakve provokacije, ali Klopp je uvijek bio poseban


Toni Horvat
16.10.2017.22:25
Većina trenera bi se razljutila zbog ovakve provokacije, ali Klopp je uvijek bio poseban
Laurence Griffiths/Getty Images

sažeto

Zlatko Zahovič navodno je rekao da je Klopp odličan trener s karizmom, kojeg navijači vole, ali svojim klubovima ne donosi velike trofeje


Toni Horvat
16.10.2017.22:25

Hrvatski navijači Liverpoola utorak će vjerojatno provesti u Sloveniji jer su "redsi" stigli u Maribor na utakmicu 3. kola Lige prvaka, ali forma u kojoj je njihov omiljeni klub ne daje im za pravo da budu uvjereni u pobjedu.

Liverpool je od sedam posljednjih utakmica čak pet odigrao bez pobjednika, pa je sportski direktor Mariborčana i legendarni slovenski napadač Zlatko Zahovič zaključio kako je Jürgen Klopp odličan trener s ogromnom karizmom kojeg navijači vole, ali za razliku od Capella ili Mourinha ne donosi svojim klubovima velike trofeje.

Kad su mu to predstavnici medija prenijeli, Nijemac je odgovorio u svojem stilu.

"Dakle, da zaključim. Ja sam karizmatični, smiješni luzer? Hvala vam na tome, nemam komentara", odgovorio je Klopp, potvrdivši da je karizmatičan i smiješan, što već odavno znamo.

A luzer? Pa, osvojio je s Borussijom Dortmund dvije godine zaredom Bundesligu, u kojoj se svaka sezona koja ne završi Bayernovim naslovom smatra čudom. U Liverpoolu, doduše, u prve dvije sezone nije osvojio ništa, ali nisu ni mnogi njegovi prethodnici, osim ponekoga kupa i one čudesne istanbulske večeri u Ligi prvaka 2005., ali Premier ligu od njena osnutka "redsi" nisu uzeli, na naslov nacionalnog prvaka čekaju od davne 1990.

Liga prvaka

Liverpool

Jürgen Klopp

Maribor

Zlatko Zahovič

Podijeli članak