Na pomolu senzacionalni transfer

Velikan opasno zagrizao za hit napadača Gorice: U Turopolje je već sada stigla ponuda od preko dva milijuna eura


Slaven Knežević
14.04.2019.13:35
Velikan opasno zagrizao za hit napadača Gorice: U Turopolje je već sada stigla ponuda od preko dva milijuna eura
Vlado Kos / CROPIX

sažeto

Tursko Fenerbahče želi u svoje redove dovesti Kristijana Lovrića koji je eksplodirao u drugom dijelu sezone


Slaven Knežević
14.04.2019.13:35

Kristijan Lovrić je na ljeto 2018. godine iz Lokomotive prešao u Goricu i u prvom dijelu prvenstva pružao solidne partije, ali pod reflektore je stigao dolaskom Atiemwena u Dinamo ove zime. Lovrić je jedan od ponajboljih igrača Gorice, ali do sada je uglavnom pogađao stative što je uspio napraviti čak osam puta.

Odlaskom Atiemwena dobio je još više prilika i zablistao. Do sada je zabio šest golova i upisao četiri asistencije i s Goricom napada Europu.

Vlado Kos / CROPIX

"Dribla i zabija u stilu Robbena, slobodnjake puca kao Pirlo ili Pjanić, a zna zasprintati poput Mbappéa. Može biti malo pretjerano uspoređivati ga s takvim veličinama, ali zna biti i istina. Posebno je dojmljivo kako, primjerice, prima loptu i izvodi kornere", rekao je u HNTV-ovoj emisiji 'Treće poluvrijeme' stručni komentator Damir Petravić o 23-godišnjem napadaču Gorice.

Možda usporedbe jesu malo pretjerane, ali talent i sjajne igre nisu ostale nezapažene. Portal SportNews piše kako je u Goricu već stigla unosna ponuda za Lovrića. Prema pisanju tog zagrebačkog portala koji inače ima dosta pouzdane informacije, turski velikan Fenerbahče poslao je ponudu veću od dva milijuna eura za donedavno najvećeg pehista HNL-a.

Ranko Suvar / CROPIX

Do ljeta, kada se otvori prijelazni rok i transferi postanu mogući, će sigurno stići još ponuda, a mladi napadač će se vjerojatno odlučiti za klub koji ima i jaku žensku ekipu s obzirom na to da je njegova djevojka Monika Conjar hrvatska nogometna reprezentativka, a par nam je nedavno otkrio kako bi volio napraviti zajednički transfer.

nogomet

HNL

transfer

Fenerbahče

Kristijan Lovrić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter