VIDEO: Bravo, Luka

Veliko priznanje za Modrića u Londonu: Hrvat izabran u najbolju momčad svijeta!


Vjekoslav Paun
23.10.2017.21:40
Veliko priznanje za Modrića u Londonu: Hrvat izabran u najbolju momčad svijeta!
YouTube

sažeto

Ostatak momčadi čine Gianluigi Buffon, Dani Alves, Leonardo Bonucci, Sergio Ramos, Marcelo, Toni Kroos, Andres Iniesta, Neymar, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo


Vjekoslav Paun
23.10.2017.21:40

Veliko priznanje za Luku Modrića. Na Fifinoj ceremoniji u Londonu podijeljeno je niz nagrada, a sjajno je prošao i Luka Modrić...

Izabrana je najbolja momčad, a u njoj je dakako i najbolji hrvatski nogometaš. Ostatak momčadi čine Gianluigi Buffon, Dani Alves, Leonardo Bonucci, Sergio Ramos, Marcelo, Toni Kroos, Andres Iniesta, Neymar, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Za najboljeg trenera proglašen je Zinedine Zidane, koji je vodeći Real osvojio Ligu prvaka, La Ligu te europski Superkup. Nagradu za fair-play dobio je Francis Kone, koji je u veljači ove godine spasio život igraču Bohemiansa, Martinu Berkovcu.

Najboljim igračem proglašen je - Cristiano Ronaldo.

Uoči FIFA-ine dodjele nagrada Luka Modrić dao je kratak intervju u kojem je progovorio o sjajnoj sezoni s Realom, svomk suigraču Cristianu Ronaldu, ali i hrvatskoj reprezentaciji. Na upit o Vatrenima i borbi za Svjetsko prvenstvo Modrić se nasmijao.

"Ne možemo mi lagano, uvijek zakompliciramo stvari. Samouvjereni smo, imamo teškog protivnika, ali vjerujemo u sebe. Igrali smo dobro u playoffu proteklih godina i nadamo se da možemo uspjeti", zaključio je Modrić, koji je treću godinu zaredom izabran u najbolju momčad svijeta.

nogomet

Luka Modrić

Podijeli članak