Hrvat ostaje u Španjolskoj

Vrsaljko odbacio glasine da odlazi iz Atletica: 'Sve je odlično, samo trebam imati strpljenja'


Slaven Knežević
13.11.2017.17:00
Vrsaljko odbacio glasine da odlazi iz Atletica: 'Sve je odlično, samo trebam imati strpljenja'
Getty Images

sažeto

Šime Vrsaljko odbacio je glasine da odlazi iz Atletico Madrida u Napoli. Vrsaljko je rekao kako ima odličan odnos s Diegom Simeoneom, te da se polako vraća nakon ozljede


Slaven Knežević
13.11.2017.17:00

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko odbacio je glasine da napušta Atletico Madrid. Za beka Atletico Madrida zainteresiran je Napoli, no Vrsaljko je za Mundo Deportivo rekao kako nema problema s trenerom Diegom Simeoneom.

"Nemam problema u Atletico Madridu. Trenutno ne igram puno, ali ne postoji problem. Simeone me pozvao na razgovor prije 10-ak dana i pričali smo o svemu, od moje forme do mojeg nogometa. Bio je to dobar razgovor i imam dobar dojam nakon svega", rekao je Vrsaljko pa dodao:

"Imam odličan odnos sa Simeoneom. On je trener koji uvijek kaže što misli i prihvaća i mišljenja igrača. Moja ozljeda koljena je malo sve zakomplicirala, ali to i nije nešto čudno s obzirom na to da je ruptura ligamenata dugotrajan problem. Potrebna je duga i pažljiva rehabilitacija koju je nemoguće požuriti. Slušao sam liječnike, a bilo je i nešto boli koja me spriječila da se u potpunosti vratim. Nakon tretmana se osjećam bolje i samo moram biti strpljiv", rekao je Vrsaljko koji je odbio komentirati interes Napolija.

nogomet

Atletico Madrid

Napoli

Šime Vrsaljko

Diego Simeone

Podijeli članak