FOTO: RUNBALL RALLY U ZAGREBU

Vruće 'metalizirane' hostese, gogo plesačice i 40 'pila' oduševili Zagrepčane, spektakl ide prema Splitu


100posto
09.06.2018.16:00
Vruće 'metalizirane' hostese, gogo plesačice i 40 'pila' oduševili Zagrepčane, spektakl ide prema Splitu
Runball Rally

sažeto

Belgijski Runball Rally krenuo je iz belgijskog Hasselta preko Metza i Ženeve do Zagreba, a cilj mu je danas u Splitu


100posto
09.06.2018.16:00

Parking Admiral hotela jučer je postao meka za ljubitelje Runball Rally sportskih automobila. Dolazak 40 nabrijanih limenih ljubimaca nisu ostali nezamijećeni svojim grandioznim dolaskom na svoju zagrebačku destinaciju. Zvukovi driftanja priredili su pravi show za vjerne pratitelje ove vozne senzacije koji su nestrpljivo čekali njihovo pojavljivanje.

Nije izostalo ni mlađe populacije na čije oduševljenje osim s vozilima su se mogli fotografirati i s vozačima. U vrlo kratkom vremenu parking je postao svjetlucavi prizor bljeskalica fotoaparata i mobilnih uređaja. Dodatno ushićenje je izazvao seksipil vrućih hostesa obučene u metalizirane kostime.

Runball Rally

Čak ni kiša nije mogla omesti održavanje ovog autoshowa i njegovih sadržaja.

Runball Raly event nije završio u noćnim satima već su pokazali kako njihove zabave s razlogom ostaju zapamćene i prepričavane dan nakon. Zvukove automobila zamijenili su zvukovi DJ-a i vatrene gogo plesačice, a eksterijer zamijenjen prelijepim interijerom Grand Casina Admiral gdje se odvio službeni afterparty.

Danas nastavljaju prema svojoj finalnoj destinaciji, Splitu, u kojem završavaju svoju rutu započetu u belgijskom Hasseltu.

Runball Rally

automobili

hostese

Runball Rally

newsletter

Prijavite se na Newsletter