HNS se brzo oglasio nakon Mamića

'Zabrinjava nas hajka na našeg kapetana Luku Modrića!'


Vjekoslav Paun
05.07.2017.22:35
'Zabrinjava nas hajka na našeg kapetana Luku Modrića!'
Matija Djanjesic / CROPIX

sažeto

"Posebno nas zabrinjava medijska hajka na našeg kapetana Luku Modrića zbog njegovog iskaza izrečenog pred sudom u svojstvu svjedoka. HNS u potpunosti vjeruje u vjerodostojnost, iskrenost i poštenje našeg kapetana te niti na koji način ne sumnja da ga zanima samo istina"


Vjekoslav Paun
05.07.2017.22:35

Nakon što se Zdravko Mamić oglasio putem Facebooka odakle je javno prozvao izbornika Čačića i HNS, koji sat kasnije, slučajno ili ne, stigao je odgovor Saveza...

"Posebno nas zabrinjava medijska hajka na našeg kapetana Luku Modrića zbog njegovog iskaza izrečenog pred sudom u svojstvu svjedoka. HNS u potpunosti vjeruje u vjerodostojnost, iskrenost i poštenje našeg kapetana te niti na koji način ne sumnja da ga zanima samo istina."

Prije tri tjedna Luka je svjedočio o odnosu sa Zdravkom Mamićem i neki dijelovi svjedočenja nisu se poklapali s izjavama koje je dao USKOK-u ranije.

"Moja savjest je mirna i siguran sam da će se na kraju svega ovoga dokazati da nisam počinio nikakvo kazneno djelo", rekao je Luka.

I kompletnog obraćanja HNS-a...

"HNS vrlo pažljivo prati suđenje bivšim čelnicima NK Dinamo vezano za optužbe o eventualnoj zlouporabi ovlasti u poslovanju kluba. Hrvatski nogometni savez se niti na koji način ne miješa u navedeni kazneni postupak te podsjeća na svoj ranije zauzeti stav o načelu presumpcije nevinosti sve dok se mogućom pravomoćnom presudom ne dokaže suprotno. Međutim, HNS posebno zabrinjava medijska hajka na našeg kapetana Luku Modrića zbog njegovog iskaza izrečenog pred sudom u svojstvu svjedoka. HNS u potpunosti vjeruje u vjerodostojnost, iskrenost i poštenje našeg kapetana te niti na koji način ne sumnja da ga zanima samo istina. Stoga pozivamo medije da ostave nadležnim pravosudnim tijelima da utvrde sve činjenice te da prestanu napadati Luku Modrića zato što se njegov iskaz ne uklapa u njihovu unaprijed zacrtanu koncepciju „istine“.", piše na službenoj stranici HNS-a.

Podijeli članak