Strah i panika u Realu

Zidane je bijesan na čelnike jer mu nisu doveli megazvijezdu i ispao je lažov... Francuz razmišlja ponovo dići sidro!


100posto
14.08.2019.14:00
Zidane je bijesan na čelnike jer mu nisu doveli megazvijezdu i ispao je lažov... Francuz razmišlja ponovo dići sidro!
Getty

sažeto

Francuskog stručnjaka razljutilo je što je Real odustao od dovođenja Pogbe kojemu je sam Zidane obećao da će ga kupiti od Uniteda


100posto
14.08.2019.14:00

Dugo se ovo ljeto vrtjela priča oko dolaska Paula Pogbe u madridski Real. No, Manchester United je navodno tražio 180 milijuna eura. Previše čak i u Realovim okvirima, a svi znamo koliko Florentino Perez voli trošiti.

Pa je tako trener Zinedine Zidane ostao bez megapojačanja i to ga je, tvrde dobro upućeni, totalno izbacilo iz takta. Toliko da čak razmišlja po drugi put napustiti klupu kraljevskog kluba!

Getty images

Real je ovo ljeto trošio rekordno, 'spalio' više od 300 milijuna eura na pojačanja, ali Zidaneova želja broj 1 bio je njegov sunarodnjak Pogba kojega je vidio kao okosnicu veznog reda i čovjeka oko kojeg će graditi Realovu budućnost.

Osjeća se posramljeno jer je prekršio obećanje

"Neuspjeh u dovođenju Pogbe tjera Zidanea na razmišljanje o novom odlasku, novom odustajanju od Reala!", tvrdi dobro upućeni španjolski novinar.

Što je najgore u cijeloj priči, Zidane je obećao Pogbi da će ga 'spasiti' iz Manchester Uniteda i dovesti u Real i jasno da se francuski stručnjak sad osjeća posramljeno jer je ispao lažov u Pogbinim očima i prekršio obećanje. I zbog svega je bijesan na Realovog 'presidentea'.

Getty Images

"Ovo je samo povećalo razinu nepovjerenja između Pereza i Zidanea", tvrdi španjolski novinar i zaključuje:

"U Zidaneovim očima, njegov projekt i Pogba su praktički jedna te ista stvar. A ništa što je obećao, nije ispunjeno. Zidane se vratio kako bi bio svojevrsni štit Florentinu Perezu, a tu je misiju već ispunio..."

nogomet

Real Madrid

transferi

Paul Pogba

Zinedine Zidane

newsletter

Prijavite se na Newsletter