Englezi lansirali senzaciju

Zinedine Zidane naručio 'novog Kaku' od Florentina Pereza: Real se sprema iskeširati 70 milijuna eura za 17-godišnjeg veznjaka


Slaven Knežević
23.03.2019.18:55
Zinedine Zidane naručio 'novog Kaku' od Florentina Pereza: Real se sprema iskeširati 70 milijuna eura za 17-godišnjeg veznjaka
Getty Images

sažeto

Real Madrid se sprema Flamengu ponuditi 70 milijuna eura za 17-godišnjeg veznjaka Reinera Jesusa Carvalha


Slaven Knežević
23.03.2019.18:55

Reiner Jesus Carvalho novo je ime na nogometnom tržištu koje bi moglo porušiti sve rekorde u godinama koje dolaze. 17-godišnji brazilski wunderkind već je sada na meti najvećih europskih klubova, a izgleda da je u prednosti Real Madrid koji je spreman za njega iskrcati nevjerojatnih 70 milijuna eura.

Interes za mladog veznjaka već su pokazali i Manchester United i AC Milan, ali The Sun tvrdi kako će Real poslati ponudu koju Flamengo neće moći odbiti. Zinedine Zidane već je Florentinu Perezu rekao da želi Brazilca kojeg uspoređuju s Lucasom Paquetom koji je nedavno stigao u Milan.

Getty Images

Obojica stilom igre podsjećaju na legendarnog sunarodnjaka Kaku pa ni ne čudi da za njima vlada velik interes. Milan već neko vrijeme prati Carvalha i pokušat će ga nagovoriti da dođe u Serie A. U tome će im veliku pomoć pružiti i sportski direktor Leonardo koji je otkrio i originalnog Kaku, ali teško da će se moći nositi s Realom.

Madridski sastav već je potpisao Rodryga i Viniciusa Juniora za koje je iskeširao 90 milijuna eura, a sada spremaju novih 70 milijuna za Carvalha. Vinicius se već pokazao kao odlična investicija i izborio mjesto u prvoj postavi 'kraljevskog kluba', a Rodrygo je zakaparen i stiže idućeg ljeta.

Getty Images

Real slaže momčad za budućnost i Carvalho bi se sjajno uklopio među mlade zvijezde koje su već u Madridu. Teško je za vjerovati da bi Flamengo odbio 70 milijuna eura, kao i to da će netko ponuditi više.

nogomet

Real Madrid

transfer

Manchester United

Milan

Flamengo

Reiner Jesus Carvalho

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter