Nije moguće da je to rekao

Zločesti dečko svjetskog tenisa mogao bi biti suspendiran na duže vrijeme: 'Ispričavam se, moj izbor riječi nije bio ispravan!'


100posto
29.08.2019.11:00
Zločesti dečko svjetskog tenisa mogao bi biti suspendiran na duže vrijeme: 'Ispričavam se, moj izbor riječi nije bio ispravan!'
Reuters, Instagram

100posto
29.08.2019.11:00

"Nije mi jasno zašto uopće govorimo o nečemu što se dogodilo prije tri tjedna kad sam upravo razbio nekoga u prvom kolu US Opena? Jeste li vi ikad psovali nekoga? Samo vam postavljam pitanje."

Nick Kyrgios opet je zvijezda dana.

Novinari su ga pitali za mišljenje o velikoj novčanoj kazni koju je zaradio zbog užasnog ponašanja u Cincinnatiju tijekom meča s Karenom Hačanovim zbog kojeg je ostao bez 113 tisuća dolara, a on je prilično hladno konstatirao da je ATP organizacija u kojoj ima korupcije.

Screenshot/Instagram

"ATP je prilično korumpiran u svakom slučaju", rekao je.

"Uopće me nije uznemirila ta kazna. Kažnjen sam sa 113 tisuća dolara, za što?"

Naravno, nakon što je prespavao i valjda shvatio da je rekao javno nešto što nije smio i što je trebao zadržati za sebe, pogotovo s takvim pedigreom koji ima, Kyrgios je malo promijenio ploču.

"Moj izbor riječi nije bio ispravan, a samo sam želio ukazati na dvostruke standarde prema različitim sportašima. Znam da je moje ponašanje ponekad percipirano kao kontroverzno i da mi je donosilo nevolje, ali htio bih da bude jasno da mnogi drugi tenisači čine iste prijestupe koji nikada nisu sankcionirani."

Nakon ovih riječi Kyrgios bi opet mogao biti na ledu...

newsletter

Prijavite se na Newsletter