Niko Kovač se bacio na posao

Zvijezda Bayerna nakon prvog treninga kojeg je osmislio Hrvat: 'Bilo je jako teško, nismo ni vidjeli loptu!'


Slaven Knežević
02.08.2018.19:00
Zvijezda Bayerna nakon prvog treninga kojeg je osmislio Hrvat: 'Bilo je jako teško, nismo ni vidjeli loptu!'
Getty Images

sažeto

Thomas Muller vratio se s odmora i počeo trenirati s Bayernom, a za službenu stranicu kluba otkrio je prve dojmove s Kovačevih treninga


Slaven Knežević
02.08.2018.19:00

Jedan od najboljih napadača Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Thomas Muller vratio se s godišnjeg odmora na koji je otišao nakon izrazito lošeg SP-a s Njemačkom s kojom je ispao već u skupini.

U Bayernu ga je dočekao novi trener, a 28-godišnji napadač je za službenu stranicu kluba otkrio prve dojmove s treninga koje je osmislio Niko Kovač. Većina ekipe je na pripremama u SAD-u, a Muller i nekoliko igrača koji su se priključili kasnije treniraju u Njemačkoj s pomoćnikom Peterom Hermannom.

"Ovdje smo s Peterom Hermanom, ali radimo prema planu i programu koji je osmislio Niko Kovač. Bilo je zabavno, ali izrazito teško. Većinom nismo ni vidjeli loptu. Momčad je zadovoljna i želimo pokazati svima da možemo biti još bolji", rekao je Muller pa se osvrnuo na bolnu epizodu iz Rusije:

"Faktori sreće i nesreće su međusobno jako blizu. Nakon Svjetskog prvenstva smo napravili analizu svega što je bilo loše. Prvi dani nakon povratka nisu bili najbolji, ali moramo prihvatiti činjenicu da smo igrali loše. Sve to je velika motivacija za budućnost, kako u reprezentaciji, tako i u Bayernu."

Muller se veseli upoznavanju s Kovačem za kojeg vjeruje kako će biti dobar izbor jer je i sam bio igrač.

"Idući tjedan ćemo se vidjeti u Tegernseeu i bolje se upoznati. Ne očekujem da će biti problema jer su i on i njegov brat Robert bili igrači i na toj razini se znamo", zaključio je Muller.

nogomet

Niko Kovač

Bayern Munich

Thomas Muller

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter