Odmor pretvorili u pakao

Zvijezda iz Liverpoola s prijateljima demolirala hotel, ukrala taksi pa ih policija držala dva dana u zatvoru


100posto
23.04.2019.17:00
Zvijezda iz Liverpoola s prijateljima demolirala hotel, ukrala taksi pa ih policija držala dva dana u zatvoru
Instagram

sažeto

UFC borac Darren Till napravio je prvorazredni skandal na odmoru u Španjolskoj, a divljanje je poprilično platio...


100posto
23.04.2019.17:00

Dugo će UFC borac Darren Till pamtiti odmor s prijateljima nedaleko Tenerifea. Ali ne zbog toga što im je bilo odlično u mondenom odmaralištu nego jer su ga pretvorili u pakao!

Iz samo njima znanih razloga jedno su jutro odlučili demolirati hotel s pet zvjezdica razbivši namještaj u sobama te ispraznivši uređaje za gašenje požara.  Nakon toga su se pokušali prijaviti u obližnji hotel, ali su ih odbili. Vjerojatno je taj hotel upozoren što se dogodilo.

I da stvar bude gora, tu nije bio kraj njihovom divljanju. Nakon što su Till i još jedan prijatelj zaustavili taksista, ukrali su mu vozilo dok je on stavljao njihove stvari u prtljažnik. No, policija ih je nakon dojave taksista ubrzo uhvatila.

Zadržani su dva dana u pritvoru nakon čega su izašli pred sud i priznali krivnju. UFC borac i prijatelj dobili su po 800 eura kazne za remećenje javnog reda i mira te krađu vozila, a sva petorica su morali platiti i 10.000 eura hotelu za oštećivanje imovine.

Getty

Till, inače u borilačkim vodama poznatiji kao Gorila, natječe se u velter kategoriji, a najpoznatiji je po provociranju Conora McGregora u siječnju kad je od njega javno zatražio borbu u travnju te ga pritom izvrijeđao nazvavši njegov viski – sranjem.

Nije ovo prvi put da Till ima problema sa zakonom. U sukobu s povećom skupinom ljudi u kolovozu 2012., završio je s tri uboda nožem i milimetri su ga dijelili od smrti jer je nož promašio jednu od glavnih arterija.

Španjolska

zatvor

UFC

odmor

divljanje

Darren Till

newsletter

Prijavite se na Newsletter