ZBOG ISTE OZLJEDE VEĆ SU IZGUBILI LEGENDU

Zvijezdi Barcelone prijeti prekid karijere, u klubu šokirani: Premlad je da bi mu koljeno bilo u takvom stanju...


100posto
26.12.2018.14:00
Zvijezdi Barcelone prijeti prekid karijere, u klubu šokirani: Premlad je da bi mu koljeno bilo u takvom stanju...
Alex Caparros/Getty Images

sažeto

Samuel Umtiti nije želio na operaciju, a konzervativno liječenje ne garantira oporavak


100posto
26.12.2018.14:00

Upozoravali su ga da bi trebao na operaciju prije Svjetskog prvenstva, ili barem prije početka nove sezone, ali Samuel Umtiti odlučio je bolno koljeno sanirati samo terapijama. Stanje mu se pogoršava i prijeti čak i prekidom karijere.

Bol u hrskavici lijevoga koljena 25-godišnji Francuz počeo je osjećati u svibnju. U Barceloni su vrlo zabrinuti jer takva vrsta ozljede nije uobičajena u njegovoj dobi, piše Diario Sport.

A kako se stanje dalje bude pogoršavalo, dio hrskavice mogao bi se u potpunosti odvojiti. Baš zbog takve situacije bivši kapetan Carles Puyol morao se ostaviti nogometa.

Trenutačno je na terapijama u Kataru, gdje dobiva najbolje moguće tretmane, kakvi su već pokazivali odlične rezultate, u do kraja tjedna vratit će se u Barcelonu i nastaviti s konzervativnim liječenjem. Ne pomogne li mu, Umtiti je naposljetku pristao i na operaciju.

U klubu su oprezno optimistični, ali i svjesni da bi zbog neuobičajenog stanja Umtitijevo koljeno sve brže moglo početi prestajati odgovarati na zahtjeve vrhunskog nogometa.

Umtiti je u Barcelonu stigao na ljeto 2016. iz Lyona za 25 milijuna eura i u prve dvije sezone bio je stalan član rotacije, odigravši po 40-ak utakmica. Međutim, zbog problema s koljenom ove je sezone nastupio samo osam puta, a miruje već mjesec dana.

Barcelona

ozljeda

Samuel Umtiti

newsletter

Prijavite se na Newsletter