/vlog

Iris
Hazler

Novinarka rubrike Bubble. Modna i beauty novinarka s dugogodišnjim iskustvom. Zaljubljena u modu kao način izražavanja, web kao medij i novinarstvo kao poziv.

Valerija Bebek

Novinarka rubrike Život. U medijima je od 2004. Radila u TV produkciji, tisku i na webu. Istraživanja, razgovori i pisanje po njoj su smisao Života.

Toni Horvat

Sportski novinar s iskustvom na svim medijskim platformama još od prošlog tisućljeća. Glas razuma u trenucima nacionalne euforije i depresije.

Ružica Matić

Novinarka rubrika News i Život s dugogodišnjim iskustvom u dnevnim i tjednim novinama, na televiziji, radiju i webu, pisala i scenarije. Uvijek u potrazi za nečim novim i zanimljivim.

Vjekoslav Paun

Urednik rubrike Sport. Više od dva desetljeća izvještava sa svih kontinenata. Izdvaja ispraćaj Andre Agassija u mirovinu u New Yorku, čudesno razbijanje Amerikanaca u Los Angelesu, ali i uspon Ivice Kostelića na svjetski tron u Lenzerheideu.

Lada Novak Starčević

Urednica rubrike Život. U novinarskom dnevnom ritmu 15 godina. Dvaput ga je mijenjala za uredski posao i oba puta se vratila nakon nekoliko mjeseci.

Dolores Drvodelić

Primarno je ovdje zbog videa, ali po potrebi uskače svima. Jedna od vječnih studentica, ali novinarstvo se ionako uči u redakciji. 100posto tu zbog čitatelja, 110posto zbog plaće.

Slaven Knežević

Sportski novinar s posebnim interesom za sve vrste nogometa, bilo da se radi o stolnom nogometu, virtualnom nogometu, futsalu, ženskom i muškom nogometu ili kvartovskom nogometu. Vjerojatno najveći poznavatelj ženskog nogometa u Hrvatskoj.

Tomislav Kukec

U novinarstvu već 14 godina, još od srednje škole, uglavnom u tiskanim medijima, ali je iskustvo stjecao i na radiju i televiziji. Više puta nominiran za istraživačkog novinara godine.

Ines Madunić

Novinarka Scene. U šest godina novinarstva prošla sve rubrike osim sporta. Obožavateljica popularne i visoke kulture koju zanima sve i svašta, a ima mišljenje o svemu.

Ana Lonjak

I nakon 18 godina u novinarstvu i dalje vjeruje da novinarstvo mijenja svijet na bolje. Najbolji savjet koji je dobila u poslu da nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora.

Daniel Radman

U novinarstvu već 18 godina, cijelu "punoljetnost". Računajući studentske listove i 20 godina. Prošao sve rubrike osim crne kronike (volio bi da tako i ostane). Opušta se uz sportske utakmice. Isključivo amaterske.

Mia Peretić

Iskustvo u novinarstvu stekla na radiju. Posebno voli političku satiru i loše viceve. Kad ne novinari, bavi se slikarstvom.

Daniel Delale

Glavni urednik 100posto.hr. Prošao sito i rešeto. 20 godina televizije, nešto radija, Interneta, printa. Svoju sreću našao je u 100posto, a od novinarskih floskula najgora mu je "bilo kako bilo vrijeme će pokazati".