Možda je vrijeme za prekid

Ako vas partner nagovara na neku od ovih promjena, velike su šanse da vas uopće ne zaslužuje


100posto
14.10.2018.14:00
Ako vas partner nagovara na neku od ovih promjena, velike su šanse da vas uopće ne zaslužuje
Profimedia

sažeto

Ljubavna veza trebala bi se graditi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odjeće, a i prijateljstva su nešto samo naše


100posto
14.10.2018.14:00

Ako nova osoba u vašem životu traži od vas da mijenjate izgled, društvo, hobije ili bilo što vama bitno, to je vjerojatno znak da ona nije dobar izbor za vas. Ljubavna veza trebala bi se graditi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odjeće, a i prijateljstva su nešto samo naše. 

Kad vam partner daje ultimatum to je vrlo često znak egocentrične osobe kojoj nije stalo do vašeg mišljenje.

Evo koje stvari ne biste nikada trebali raditi zato što partner inzistira na tome:

Dijeta - Nemojte nikada zbog partnera ići na dijetu. Neki muškarci znaju tražiti od djevojke da nema ni grama sala iako ona uopće nije debela. Od takvih je bolje bježati glavom bez obzira jer će sigurno uskoro imati neki novi prigovor.

Prekid prijateljstava - Ako vam partner brani da se družite s osobama istog spola, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz djetinjstva, najbolje ga je odmah ostaviti. Očito se radi o jako ljubomornoj i nesigurnoj osobi. Ako vam ne vjeruje nemate što raditi skupa.

Žrtvovanje karijere - Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako partneru vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu.  Osoba koja vas voli bi vas morala podržavati.

Mijenjanje stila - Primjerice, on voli našminkane žene, a vi se nikada ne šminkate... Ako ćete to raditi protiv svoje volje vrlo brzo bi mogli postati nezadovoljni. Ako je nekome toliko važno nešto što njegov partner od početka ne radi, vjerojatno je s krivom osobom. 

Promjena frizure - Što ako on voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos njegovim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava nagovoriti da zbog njega promijenite izgled, odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

ljubavna veza

ultimatum

newsletter

Prijavite se na Newsletter