Foto: Pravi maneken

Albino šnaucer ne smije izaći bez sunčanih naočala, naravno postao je prava pseća zvijezda


Valerija Bebek
06.12.2017.08:25
Albino šnaucer ne smije izaći bez sunčanih naočala, naravno postao je prava pseća zvijezda
Facebook

sažeto

Sherlock je opušten i miran pas koji je u isto vrijeme zabavan, a nije dugo trebalo da zbog svog neobičnog izgleda postane prava zvijezda na društvenim mrežama. 


Valerija Bebek
06.12.2017.08:25

Previše izravnog sunca moglo bi ubiti napuštenog albino štenca, zbog iznimno rijetkog psećeg albinizma. Ovaj psić ne smije ostati na jakom suncu, dulji period vremena ili će dobiti teške opekline. Sherlock the Schnauzer mora izbjegavati jako australsko sunce zbog ozbiljnog rizika od razvijanja raka kože. Obavezno mora nositi posebnu pseću kremu za sunčanje i sunčane naočale, svaki put kad izađe van.

Iako mu je mama crna šnaucerica, zbog genetskog poremećaja Sherlock se rodio sa snježnobijelim krznom i prozirno plavim očima. Albinizam kod ljubimaca može uzrokovati probleme s vidom ili sluhom, no Sherlock ih, na sreću nema. Ovaj psić ima 10 mjeseci, a prijašnji vlasnici su ga napustili u njegovim prvim danima. Privremena čuvalica bila mu je Netta McKay, koja posljednjih 10 godina privremeno udomljava pse.

 

When mum's telling you what to do but she can't see you rolling your eyes behing your shades eh eh eh #eyeroll

A post shared by Sherlock Schnauzer (@sherlock_mac_schnauzer) on Dec 3, 2017 at 6:15pm PST

"Nisam imala niti najmanju namjeru zadržati Sherlocka. Čuvam mnoge, razna pse i uvijek ih pošaljem u njihov novi dom. No u njega sam se zaljubila istog trena, poseban je. Nisam znala što me čeka. ali znala sam da mu je mjesto u našoj obitelji", rekla je Netta piše Metro.

Sherlock je opušten i miran pas koji je u isto vrijeme zabavan, a nije dugo trebalo da postane prava zvijezda na društvenim mrežama. Njegovi profili na Facebooku i Instagramu osvojili su mnoge pratitelje, pogotovo zbog njegovih psećih sunčanih naočala. A taj dodatak pravi je hit kod žena. Sherlock je pravi magnet za žene zbog toga Nettin suprug uopće ne smije šetati bijelog psića.

 

Because ladies love tradies eh eh eh

A post shared by Sherlock Schnauzer (@sherlock_mac_schnauzer) on Sep 28, 2017 at 4:57pm PDT

 

Living by the motto 'too cute for anyone to expect me be the guilty one'. #itwasntme

A post shared by Sherlock Schnauzer (@sherlock_mac_schnauzer) on Nov 25, 2017 at 2:18am PST

Zbog svoje posebnosti Sherlock je potpisao i ugovor za modeling, s agencijom za talentirane ljubimce Animal Magic iz Melbournea. Što znači da bi u budućnosti mogao postati još poznatiji. Iako je jako atraktivan, Netta kaže da albino psi nisu za svakoga. Zahtijevaju mnogo brige, Sherlocka uvije drže u debelom hladu u vrtu, kako bi se mogao igrati i biti aktivan s njihova druga dva psa. "Ne može imati slobodan pristup vrtu, ne može izaći van i sjesti gdje god želi jer će dobiti teške opekline, nakon čega moguće i rak kože. Moramo biti vrlo oprezni, nikad ne smije izaći sredinom dana", zaključila je vlasnica Netta.

 

Just a little treat for the ladies who want my #pawtograph ?

A post shared by Sherlock Schnauzer (@sherlock_mac_schnauzer) on Sep 23, 2017 at 8:23pm PDT

pas

ljubimac

albino

šnaucer

Sherlock the Schnauzer

Podijeli članak