VIDEO: RUSKI 'VIRTUOZ'

Odsvirao je 'orgazmičku glazbu': Ruski seks guru udara po ženskim guzama, one stenju...


100posto
20.09.2017.18:45
Odsvirao je 'orgazmičku glazbu': Ruski seks guru udara po ženskim guzama, one stenju...
Screenshot

sažeto

Lesley je čovjek koji je potpuno uvjeren kako je u potpunosti savladao moć ljubovanja, pa mu je cilj o tome velikodušno podučiti i ostale. Upravo je izbacio novi kontroverzni video


100posto
20.09.2017.18:45

Alex Lesley je odavno naučio što mu je potrebno kako bi njegov video otišao viralno. Ovaj samoprozvani 'seks guru' koji se planira kandidirati na idućim predsjedničkim izborima i skinuti Putina s trona slavu si je osigurao objavljivanjem edukativnih videa i knjiga vezanih uz zavođenje žena.

Lesley je čovjek koji je potpuno uvjeren kako je u potpunosti savladao moć ljubovanja, pa mu je cilj o tome velikodušno podučiti i ostale. Jasno, ovaj ekspert kada su u pitanju tjelesne strasti i zavođenje  svojim videima i knjigama često izaziva burne rasprave, kako u ruskoj tako i u svjetskoj javnosti.

Pravo ime mu je Aleksandr Kirilov, a da ne prodaje "puste priče" dokazuje i posljednji video kojega je objavio.

Veliki zavodnik je s lakoćom na krevet poredao pet djevojaka odjevenih u seksi kostime francuskih sobarica licem prema dolje, tako da je gledateljima omogućio savršen pogled na njihove guze u tangicama. Virtuoz je zatim najavio 'večer klasične glazbe' i sviranje na 'instrumentu bez premca na kojemu će odsvirati orgazmičku glazbu'.

Nakon što je 'uštimao' svoj 'instrument', Kirilov je započeo nježno lupati djevojke po guzama, na što su one stale stenjati i podizati ih u zrak. A onda je krenula i svirka. Cure su dahtale i stenjale, a Alex ih je poticao da se glasaju upravo onako kako to rade tijekom seksa.

Samoprozvani umjetnik nastup je završio naklonom, onako kako i priliči pravim umjetnicima, a i djevojke su pljeskale i međusobno si čestitale.

Uradak je, jasno, izazvao burne reakcije i rasprave. Vrlo brzo je proglašen bezobraznim i seksističkim, a do sada ga je pogledalo preko 120 000 ljudi. 'Koncert' se, očito, mnogima svidio, a oduševljeni Alex možda je pridobio i kojega glasača.

koncert

100posto bizarno

guza

Alex Lesley