Kad te opali na krivu stranu

Amerikanac je uhvaćen dok je satima oralno zadovoljavao zvono na ulaznim vratima nepoznate obitelji. Može li gore? O, da


Robin Mikulić
10.01.2019.08:00
Amerikanac je uhvaćen dok je satima oralno zadovoljavao zvono na ulaznim vratima nepoznate obitelji. Može li gore? O, da
screenshot

sažeto

Čovjek je satima oralno zadovoljavao zvono na ulaznim vratima


Robin Mikulić
10.01.2019.08:00

Da na svijetu postoji osebujnih biljaka, da se tako izrazimo, svi znamo. No, tu i tamo nas svejedno štrecne neki kreten koji se vinuo u visine bizarnosti.

Jedan od njih je zasigurno i Roberto Daniel Arroyo, 33-godišnjak kojeg je kalifornijska policija ganjala jer je satima nekim nepoznatim ljudima lizao zvono na ulaznim vratima.

Baš si je dao truda

Da stvar bude gora, njegov je čudan čin snimila kamera koja je vjerno zabilježila predanost kojom je oralno obrađivao zvono.

Tri sata.

U kući čije je zvono izabrao u trenutku njegova čina boravilo je dvoje maloljetne djece. Roditelji im nisu bili doma, ali oni se, srećom ili nesrećom, nisu probudili.

Mogao bi u zatvor

Akcija je krenula oko 5 ujutro kad ih je alarmirao sustav za nadzor jer kad se pred ulaznim vratima ukazao 33-godišnjak.

Pozvali su policiju koja je ubrzo identificirala delikventa. Osim toga, kako je istraga pokazala, Arroyo nije napao sam zvono već se prije toga olakšao u dvorištu zgrožene obitelji.

Prestupnik je trenutačno u bijegu, a policija kaže da bi zbog svog vandalskog čina mogao zaraditi dvije kaznene prijave.

oralni seks

zvono

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter