RETROVIZOR: VIDOVNJAK TVRDI DA ZNA ŠTO SE DESILO U PALOVCU

'Čim mi je došao Jasminin ujak 2005. odmah sam znao da je ubijena. Sestra je planirala tijelo izrezati i baciti u peć'


Lada Novak Starčević
19.08.2019.14:00
'Čim mi je došao Jasminin ujak 2005. odmah sam znao da je ubijena. Sestra je planirala tijelo izrezati i baciti u peć'

sažeto

Bili smo u Kokincu kod Željka Valečića, koji tvrdi da ima poseban dar s kojim pomaže naći nestale osobe


Lada Novak Starčević
19.08.2019.14:00

U rubrici Retrovizor svakog tjedna podsjećat ćemo vas na naše najčitanije tekstove, reportaže i intervjue koje je redakcija 100posto napravila u proteklom razdoblju. Jedan od njih je i video intervju koji je napravila novinarka Lada Novak Starčević.

Ujak Jasmine Dominić, pet godina nakon njezina nestanka, 2005. godine obratio se vidovnjaku Željku Valečiću. 50-godišnjak iz Kokinaca odmah mu je rekao da djevojka nije živa.

Valečić je kasnije otišao u policiju, gdje je jednoj inspektorici rekao: Jasmina je ubijena i nije daleko od svoje kuće.

Tijelo nesretne djevojke nađeno je tek prije mjesec dana u zamrzivaču u njenoj obiteljskoj kući u Palovcu. Obdukcija je utvrdila da je uzrok smrti puknuće lubanje. 

Jasminina sestra Smiljana Srnec optužena je za ubojstvo, a tereti ju se da joj je zadala najmanje dva udarca u glavu nepoznatim predmetom.

Posjetili smo Valečića u njegovom domu i ispričao nam je da, dok se u nekim zapadnim zemljama policija služi osobama poput njega, naša policija je dosta oprezna. Kaže da je siguran u svoje vizije, koje ima od tinejdžerske dobi, i da nikada ne govori ništa što bi moglo napraviti štetu. 

Loto ne igra, ne želi nikome proricati budućnost, a većinom pomaže u situacijama u kojima su osobe nestale. Tvrdi da se svojim vidovnjaštvom nije obogatio i ne želi zarađivati na tuđoj muci, a radi fizičke i majstorske poslove.

Pogledajte naš video u kojima je detaljno ispričao svoju viziju kobnog dana kada je ubijena Jasmina Dominić, a kaže da zna i kako je skončao 21-godišnji David Dragičević:

ubojstvo

david dragičević

nestala osoba

Jasmina Dominić

Vidovnjak

Željko Valečić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter