Zagrcnuo se kad je vidio

Djedica ima čokoladno iznenađenje! Kupac u figurici pronašao nepristojni visuljak, sve završilo u medijima


100posto
27.11.2019.14:30
Djedica ima čokoladno iznenađenje! Kupac u figurici pronašao nepristojni visuljak, sve završilo u medijima
Profimedia

sažeto

Kupac je čokoladnog djedicu uzeo jer je htio nešto slatko, kada ga je počeo jesti, jako se iznenadio 


100posto
27.11.2019.14:30

Došlo je ono doba godine kada su svi veseli, luckasti i udovoljavaju si u željama za finom i slasnom papicom i kapljicom. Vrijeme je čuda i sreće, kao kad vam recimo ispadne mobitel i sleti na poleđinu, a ne na ekran. Ili kad recimo jedete čokoladnu figuricu Djeda Božićnjaka i vidite da ima penis - zahvaljujući stvrdnutoj nakupini otopljene čokolade.

Ovo se dogodilo Jasonu Greavesu kad je navalio na čokoladnu slasticu koju je kupio u lokalnom dućanu. Ovaj 28-godišnjak odmotao je svog šupljeg, čokoladnog djedicu, ali kad je pojeo prednji dio zamijetio je neobičnu nakupinu čokolade u neobičnom obliku. Sliku možete vidjeti na Twitter Lad Biblea koji je i objavio vijest.

Jason je nazvao svoju djevojku Candice (19) i prvo su se smijuljili ovom otkriću, a zatim su ga i slikali.

"Uzeo sam čokoladicu jer je bila kraj blagajne, a htio sam nešto slatko. Odnio sam ga doma i htio sam ga podijeliti s curom, kad sam vidio što je unutra, pogledao sam opet. Jednostavno sam pukao od smijeha, da budem iskren", rekao je ovaj pronalazač.

Novinari su se obratili i glasnogovorniku prodajnog lanca koji je imao zanimljivu izjavu: 'Uuuups čini se kao da je Djed Božićnjak otkrio malo previše ovaj put. Naravno ako kupac želi vratiti proizvod možemo to dogovoriti u njemu najbližoj prodavaonici".

hrana

čokolada

newsletter

Prijavite se na Newsletter