Foto: Zločesti Djedica

Dobio je otkaz zbog 'prljavih i neprimjerenih' slika, kada vidite zbog čega su ga najurili nećete moći vjerovati


Valerija Bebek
02.12.2019.14:20
Dobio je otkaz zbog 'prljavih i neprimjerenih' slika, kada vidite zbog čega su ga najurili nećete moći vjerovati
Profimedia

sažeto

Čovjek na pragu 70. godine dobio je otkaz u trgovačkom centru, zato što se šalio na Facebooku


Valerija Bebek
02.12.2019.14:20

Jedan šoping centar u Kanadi odlučio je da je njihov Djed Božićnjak bio zločest i zato mu je dao otkaz. Razlog su fotografije koje je djedica objavio na svom osobnom Facebooku, gdje se obučen u odijelo glupirao i valjao s prijateljima.

Gary Haupt (69) je optuženi Djed Božićnjak, u svoju obranu kazao je da mu je kod kuće došla prijateljica i odlučili du napraviti nekoliko smiješnih fotografija u odijelu Djedice.

Jedna od tih fotografija pokazuje kako Gary, odjeven u Djeda Božićnjaka, pokušava zgrabiti grudi svoje prijateljice. Fotografije su odmah označene kao neprimjerene, a trgovački centar mu je dao otkaz.

"Pozvali su me u ured uprave centra. To se nikada ne događa, bilo mi je jasno da nije dobro. Nisu bili tamo da bi razgovarali sa mnom, nego da mi očitaju bukvicu", kazao je čovjek.

Prema bivšem Djedici, fotografije su opisane kao 'prljave i neprikladne'. "Često se šalimo i smijemo, uopće je nisam dotaknuo, to uopće nije bilo ni u planu", kazao je Haupt za Fox News.

Fotograf i on već imaju reputaciju

Tada je rekao da je u svojoj (dugogodišnjoj) karijeri Djeda Božićnjaka snimio još mnogo šaljivih fotografija.

"Moj fotograf i ja stekli smo reputaciju. Ušao sam u ovaj posao jer sam htio postati najbolji Djedica koji je naša zajednica imala", objasnio je i dodao da su mu ljudi sami dolazili sa smiješnim željama ili odjeveni u svojim kostimima. Jedna od tih želja je da Djedica potegne iz pljoske.

Haupt kaže da kao Djedica radi već 12 do 15 godina, ne samo za ovaj trgovački centar, a u zajednici je već stekao svoj dobar glas.

"Ja sam odličan Djedica, super se slažem s djecom, odraslima i ljudima koji imaju problema. Radimo i s djecom koji imaju poremećaj iz autističnog spektra, koja ni ne mogu doći do trgovačkog centra", kazao je. Za sve u Vancouveru koji su se zabrinuli da neće vidjeti svog omiljenog djedicu, Gary ih je oraspoložio i kazao da je podrška zajednice bila predivna te da ima već nekoliko drugih gaža.

otkaz

Djed Božićnjak

kapitalizam

djedica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter