Vruća usluga čišćenja

Dođu vam doma, skinu sve sa sebe i očiste kuću. Najtraženije su starije i punije žene


100posto
16.04.2018.20:30
Dođu vam doma, skinu sve sa sebe i očiste kuću. Najtraženije su starije i punije žene
Facebook

sažeto

Kompanija je osnovana prošle godine i odbijaju optužbe da se bave prostitucijom


100posto
16.04.2018.20:30

Tvrtka iz Londona ima oko 300 zaposlenih čistača i čistačica, a svoje usluge nude po cijeloj zemlji - da čiste po kućama goli! The Naturist Cleaners (čistači naturisti) zapošljava muškarce i žene svih dobi i oblika tijela. Kućne pomoćnice, odnosno čistačice doista peru po kućama, ali bez iti jedne krpice na sebi. Sat njihove usluge košta između 260 do 400 kuna po satu.

Iz kompanije napominju da rade po principu agencije koja ima zaposlenike iz svih dijelova zemlje. Računica je da moraju imati oko 300 čistača kako bi pokrili sve gradove i sve ukuse klijenata. Naime, tko želi angažirati golu čistačicu - ili čistača, osim uobičajenih stvari poput dana i termina čišćenja, bira i kakvu osobu želi. Koje starosti, građe i kilaže.

"Variraju tipovi ljudi koji naručuju naše usluge. Nisu to samo muškarci, nego ima i žena koje traže muške čistače. Neki misle da je to paravan za prostituciju, ali mi smo strogo profesionalni", kazala je vlasnica Laura Smith.

Iako bi čovjek pretpostavio da klijentela želi mlade, vitke i sportski građene čistačice, praksa je pokazala upravo suprotno. Najveća je potražnja za sredovječnim ženama s punijom figurom. "Zbog tog samo morali i odbijati neke potencijalne zaposlenike, jer je najveća potražnja za starijim čistačicama koje imaju godine iskustva u tom poslu", objasnila je vlasnica za Daily mail.

Tvrtka je osnovana prošle godine, isprva je zamišljena kao standardna tvrtka za poslove čišćenja. "Zatim je jedan od klijenata zaželio da mu gola žena očisti stan, pitala sam jednu od djevojaka. Vidjela sam poslovnu mogućnost u tome pa sam odlučila krenuti u tom smjeru", objašnjava poduzetnica. Ispočetka se oglašavala na društvenim mrežama, no oglase su joj blokirali zbog golotinje.

Jedna od čistačica objasnila je kako je ona po prirodi naturist odnosno nudist, tako d aje njoj prelazak na ovakvu vrstu rada bio prirodan. "Preporučila bih ovakav posao nekome tko je potpuno opušten u svom tijelu, inače bi to moglo donijeti živciranje", kazala je Silva (43) čistačica iz Londona. Klijenti su oduševljeni uslugom što izražavaju na društvenim mrežama.

100posto bizarno

čišćenje

gole čistačice

newsletter

Prijavite se na Newsletter