'Intimni dijelovi tijela koje objavljuju nisu moji. Nemoćna sam'

Draga Jelena, glavu gore, madeže pod laser, a klitoris u gaće barem sekundu prije nego blicne. I veće zvijezde su se izvukle iz sličnog prije vas, bez brige


100posto
17.01.2019.18:00
Draga Jelena, glavu gore, madeže pod laser, a klitoris u gaće barem sekundu prije nego blicne. I veće zvijezde su se izvukle iz sličnog prije vas, bez brige
Ilustracija: Cropix, iStock

sažeto

Vaša Ptica ovaj put leti preko granice kako bi riješila trenutno goruće probleme u regiji


100posto
17.01.2019.18:00

Gospodine Vučić, da li mogu javno da vas zamolim da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? Ako ne zbog mene, onda zbog moje dece, muža, bolesne majke... Molim vas. Otislo je predaleko. 

Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da zena sa slika na stomaku nema 3 Carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj.

Gospođa Karleuša, kao što vidite, nije se javila direktno meni za savjet, ali ja se, kao jedna ptica koja je prošla sito, rešeto i filmske setove upitne kućne produkcije, ne mogu i ne želim oglušiti na očajnički poziv kolegice mi. Tim više što je o svom problemu zacvrkutala na mojoj omiljenoj društvenoj mreži.

Osim toga, ne gleda samo Srbija. Vire nekad i Hrvati preko granice, makar krišomice, osobito kad je riječ o prljavom vešu. Od stoljeća smo sedmog poznati diljem Balkana po svojim osebujnim fetišima.

Jest da, gospođa Karleuša i moja pernatost, ne dijelimo istu strast prema fugmasi - ruku na srce, ne pada mi na pamet čak ni jedan jedini majstor, a bog zna da ih u imeniku imam barem tri, koji bi kupaonu svog najgoreg neprijatelja zaliozao s toliko slilikona, ali tko sam ja da bacam kamenje dok sjedim u svojoj kuli od stakla. Nije ni moj kljun onaj s kojim sam se izlegla iz jajeta. Veće je uvijek bolje, osobito kad si ptica tupog kljuna i njuške pliće od pekinezera. Pa ne moraju svi, dovraga, znati da me mater kroz staklo hranila. Hešteg inkubator.

O madežima ne bih. No, možda nije naodmet preporučiti posjet dermatologu. Imala sam ja jednom sokola koji me nije volio, ali je zato obožavao tri moja tri madeža nadomak nečisnici. Kaže, podsjetilo ga na bolja vremena kad su još zvijezde padale sa svjetlosno nezagađenog neba. Dosta degradirajuće, ali nekako slatko. Što ću, nekad i mene feminizam ispljune iz svojih ralja života.

Kad me ostavio, proklet bio na današnji dan, ipak sam konzultirala veterinara specijalista i reče mi da su u pitanju krpelji! Mislim, otpali bi oni i sami pa kao da ih nikad nije ni bilo. Tko zna, možda su i Vaši madeži bili iste prirode pa sve i da Vaš suprug želi, više ne može potvrditi autentičnost Vaše vaginalne pigmentacije.

Kad smo već kod njega… Čovjek se je držao dobro, pohvalno čak. Govorio je o morima gov*ana koje će s Vama premostiti kano ledolomca za polarne zime u Arktičkom oceanu, a onda je poput najgoreg kera podvukao rep.

Sve što ću reći jest to da nije zavrijedio sudbinu bolju od Vranješeve. Narod ionako prerijetko ima prilike razglabati o kiflama nogometaša. A bog zna da pekarske proizvode jednako volimo s obje strane granice.

Svima će nama bliska srcu zauvijek ostati fotografija od mramora isklesane guzice jednog od dvojice naših najzaboravljivih reprezentivaca.

Što reći, koju poruku poslati? I veće su se zvijezde od vas izvukle iz sličnog, bez brige. Bog voli pobjednike, a narodu nikad dovoljno cica i guzica. Win-win.

Za ubuduće, možda, ipak jedne rezervne gaće u gepek čak i za tajnih izleta u Atenu. Zlu ne trebalo. Tko zna u kojem grmu čuči sljedeća piz*a spremna na sve samo da se dokopa dodatne minute slave.

Glavu gore, madeže pod laser, a klitoris u gaće barem sekundu prije nego blicne.

Do iduće krize,

vaša Ptica

Posebne napomene

Riječ je o (crno)humornoj reakciji na našu otužnu stvarnost čiji je jedini i isključivi cilj nasmijati čitatelje. Ograđujemo se od odgovornosti budući da računamo na vaš zdrav razum kad su u pitanju savjeti koje ćete pronaći u odgovorima.

Dijagnoze, a shodno tome i terapije, ponavljamo, postavljati mogu samo za to stručno osposobljeni ljudi, što mi nismo, ali se zato s vremena na vrijeme nasmijati možemo svi. 

Želite li i vi, nakon svega, našu Pticu priupitati za koji savjet, javite joj se diskretno na dragaptico@gmail.com. Zasigurno ćete pogriješiti!

Jelena Karleuša

seks skandal

Vučić

nevjera

newsletter

Prijavite se na Newsletter