Žena i ljubavnica postale najbolje prijateljice

'Drago mi je što smo obje prozrele njegove laži i što nas je to zbližilo. Zajedno provodimo praznike i sve slobodne dane'


100posto
09.02.2019.13:00
'Drago mi je što smo obje prozrele njegove laži i što nas je to zbližilo. Zajedno provodimo praznike i sve slobodne dane'
Facebook

sažeto

Nakon što su ustanovile da njihov partner vodi dvostruki život, obje žene su prekinule s njim


100posto
09.02.2019.13:00

Carol Avenell (37) partner John je priznao da čeka dijete s drugom. Zakleo joj se kako je ta veza bila kratkotrajna i da je završena pa mu je ona odlučila pružiti drugu šansu radi zajedničkog djeteta.

Kontaktirala je svoju suparnicu Shelley Broughton (37) i počela se družiti s njom. Njih dvije su tada otkrile da John nije iskren i da se mjesecima viđa s obje, naravno, lažući i jednoj i drugoj.

Tada su obje prekinule sve veze s njim, te su postale najbolje prijateljice. To je bilo prije 10 godina i žene su sada ispričale da su zahvalne zbog svega što im se dogodilo.

"Mi smo obitelj. Drago mi je što smo obje prozrele Johnove laži i što nas je to zbližilo. Zajedno provodimo praznike i sve slobodne dane", ispričala je Carol za Daily Mail.

Njih dvije se se zbližile jer su željele da njihova djeca upoznaju svoju polubraću. Prvo su se posjećivale radi djece, a onda su shvatile da imaju toliko toga zajedničkog.

Obje žene žele da se John uključi u život svojih kćeri, ali on je sada u novoj vezi i uopće ga ne zanimaju djeca.

Facebook

brak

prevara

ljubavnica

newsletter

Prijavite se na Newsletter