'dotakla sam dno'

Fotografije majke koja se predozirala u automobilu dok je dijete vrištalo na zadnjem sjedištu šokirala je svijet, tri godine kasnije priča doživjela neočekivani obrat


100posto
13.11.2019.09:25
Fotografije majke koja se predozirala u automobilu dok je dijete vrištalo na zadnjem sjedištu šokirala je svijet, tri godine kasnije priča doživjela neočekivani obrat
Town of Hope Police Department

100posto
13.11.2019.09:25

Fotografija majke koja se 2016. godine predozirala u automobilu dok joj dijete na zadnjem sjedištu auta plače šokirala je svijet, no tri godine kasnije priča je dobila neočekivani obrat.  Spomenutu fotografiju je objavila policija, a na njoj se vidjela Erica Hurt bez svijesti, sa špricom u ruci za volanom. Policajci su ženu zatekli predoziranu te su je oživjeli pomoću nazalnog spreja koji pomaže kod slučajeva predoziranja heroinom ili drugih droga.

Poslana na odvikavanje

U trenutku kada je Erika pronađena, bila je na uvjetnoj slobodi tako da je nakon ovog strašnog slučaja osuđena na 6-mjesečni program skidanja pod nadzorom. Nakon što je pristupila programu odvikavanja, vidjela je svoju fotografiju svuda u medijima te je tek onda shvatila što je napravila. Tri godine kasnije ona i njezin sada trogodišnji sin ponovno su zajedno te slave tri  godine otkako je "čista".

Dotakla dno

"Dotakla sam dno i svi oni koji su vidjeli fotografiju nadam se da su shvatili poantu i vidjeli koliko sam u tom trenutku životu nisko pala, ali nadam se isto tako da že ta fotografija pomoći svima onima koji su se našli u takvoj životnoj situaciji i pružiti im snagu i vjeru da postoji šansa i da se i oni mogu vratiti normalnom životu", poručila je danas nasmijana i sretna 28-godišnja majka.

Priznaje kada je sebe vidjela na posteru za upozorenje mladima, osjetila je neizmjerno poniženje. Ipak, baš to ju je natjeralo da promjeni život i shvatilo kako je bila na krivom putu. 

Sin je najveća motivacija 

Danas joj je najveća motivacija njezin sin Parker, koji je imao deset mjeseci  kada ju je policija pronašla predoziranu.

"Nismo bili povezani, što je jako tužno" rekla je Erica koja je bila čista tijekom trudnoće, a ponovno se počela drogirati dva mjeseca nakon poroda. 

"Bila sam samo fizički prisutna, ali ne i psihički. Propustila sam sve njegove prve korake, prvi osmijeh i sve što je važno" rekla je, a posebno jen zahvalna policajcima koji su joj spasili život. 

droga

dijete

majka

predoziranje

newsletter

Prijavite se na Newsletter