Foto: Pokazat će sve

Giuliana je transrodni model, njezina slika u toplesu prvi put će se pojaviti na naslovnici njemačkog Playboya


Valerija Bebek
11.01.2018.10:35
Giuliana je transrodni model, njezina slika u toplesu prvi put će se pojaviti na naslovnici njemačkog Playboya
Inastagram

sažeto

Mlada djevojka njemačkoj javnosti je već poznata kao natjecateljica emisije Germany’s Next Top Model


Valerija Bebek
11.01.2018.10:35

Njemački Playboy prvi put će na naslovnici objaviti fotografiju transrodnog modela, riječ je o Giuliani Farfalli (21). U skladu s tradicijom tog časopisa Giuliana će na naslovnici biti obnaženih grudi.

Mlada djevojka njemačkoj javnosti je već poznata kao natjecateljica emisije Germany’s Next Top Model, koju vodi Heidi Klum. Giuliana je na svom Instagram profilu podijelila izgled naslovnice na kojoj pozira u toplesu. "Dragi moji nalazim se na posljednjoj naslovnici Playboya i vrlo sam ponosna na rezultat. Nadam se da će vam se svidjeti kao i meni", napisala je uz fotografiju.

Glavni urednik Florian Boitin kaže da je Farfalla "prekrasan primjer borbe za pravo na određenje vlastita identiteta. Taj potez je u skladu s tradicijom preminulog utemeljitelja časopisa Hugha Hefnera koji se rezolutno protivio bilo kakvom obliku isključivosti i netolerancije", piše BBC.

Giuliana je rođena kao Pascal Radermacher u jugozapadnom dijelu Njemačke u gradu Breisgau, podvrgnula se operaciji promjene spola kada joj je bilo 16 godina.

Ovo nije prvi put da Playboy podržava transrodne modele, u listopadu prošle godine Ines Rau je proglašena prvom transrodnom zečicom za studeni 2017. kada je ta Francuskinja našla na duplerici. Prije toga Inesine slike objavljene su u svibnju 2014. ali u sklopu grupnog slikanja.

 

Ich wünsche euch einen guten Start in die Ferien. ❤️

A post shared by Giuliana Farfalla (@giuliana_farfalla) on Jul 31, 2017 at 10:44am PDT

Playboy

transrodni model

Giuliana Farfalla

Podijeli članak