Šokantan zaručnički odnos

Govori mi da me neće oženiti ako ga neću oralno zadovoljavati svake noći, ali on nikad ne uzvraća uslugu


100posto
21.02.2019.12:00
Govori mi da me neće oženiti ako ga neću oralno zadovoljavati svake noći, ali on nikad ne uzvraća uslugu
iStock

sažeto

Naša ptica ovaj put antisavjetuje Moniku koja se zavalila u probleme do grla i to prilično doslovno


100posto
21.02.2019.12:00

Draga Ptico,

Imam muža koji samo uzima, a ništa ne daje i to ondje gdje je to najvažnije. Gle, svake mi noći od mene očekuje da ga oralno zadovoljim, ali on nikad ne uzvraća uslugu pa tako uglavnom ostajem suha.

Oboje imamo 35 godina, dvoje djece i odlučili smo da bismo se možda trebali vjenčati.

No, kad me prvi put vidio u vjenčanici samo mi je bezobrazno rekao da bih trebala smršaviti. Imam 60 kila i jako me povrijedio budući da on ima 130 kila.

Kad dođe noć neumoljiv je s oralnim seksom. Kad god mu kažem da bih ja normalni seks samo mi kratko odvrati da znam da on NE voli takav seks. Nek ja samo obavim svoj posao pa da možemo leć.

Ako mu ne po*ušim, onda očekuje da ga barem ručno zadovoljim. Tvrdi da me neće oženiti ako ne smršavim i ako ga neću zadovoljavati svaku noć.

Uvjerena sam da me ionako nikad neće oženiti jer mu se gadim.

Monika

Draga moja Monika,

odmah da kažem, bit ću kratka i prosta i to u smislu vulgarnosti, nikako jednostavnosti. 

Majku ti je*em, bježi glavom bez obzira. 

Kreten ima problema oko kojih mu čak ni u bolnici ne bi mogli pomoći doli kastracijom, lobotomijom ili pak eutanazijom. Kako se na sve navedeno u našoj zemlji gleda s jedankim prezirom kao na, otprilike, abortus, ništa od toga.

Molim te, zato, da mu preneseš da sam ga ja osobno naljubaznije zamolila da se izmjesti iz civilizacije u najizoliranije brdo gdje pripada. Krkanima poput njega naprosto nema mjesta ni u jednoj spavaćoj sobi žene kojoj je iole stalo do nje same.

Život bez orgazma nije vrijedan života. Barem smo to mogle naučiti od nikad prežaljene mi kolegice Žuži. 

Pa ti ne samo da si inkubator – i moram priznati da mi još uvijek nije jasno kako ste napravili dvoje djece ako bi on samo u grlo i šaku, ali bože moj, nije da se takav kao od bubrega u loju odvaljen može penjati na ikoga, ti si i njegova lutka na napuhavanje.

Ako baš želiš biti glupa i vjerovati da nisi lijepa, kupi mu onaj silikonski tuljac s umjetnom vaginom pri vrhu pa nek roka koliko ga volja. 21. stoljeće je stoljeće ljepota svih oblika!

Reći da je čovjek koji svake noći liježe pored tebe krmak ne zaslužuje ni da ga se usporedi sa svinjom. Iako prljave, to su prekrasne, osjećajne životinje koje se itekako brinu za potrebe svojih zajednica. A za razliku od njega, čak su i kadre prepoznati svoj odraz u zrcalu.

Vjenčanicu slobodno spali i meni pošalji račun. Rado ću se praviti da mi poštar nije dvaput pozvonio na vrata, ali ti ćeš se barem ritualno očistiti pa smatram da je investicija i više nego dobra.

Konsternirano, ali ne i konstipirano,

Ptica

Posebne napomene

Riječ je o (crno)humornoj reakciji na našu otužnu stvarnost čiji je jedini i isključivi cilj nasmijati čitatelje. Ograđujemo se od odgovornosti budući da računamo na vaš zdrav razum kad su u pitanju savjeti koje ćete pronaći u odgovorima.

Dijagnoze, a shodno tome i terapije, ponavljamo, postavljati mogu samo za to stručno osposobljeni ljudi, što mi nismo, ali se zato s vremena na vrijeme nasmijati možemo svi. 

Želite li i vi, nakon svega, našu Pticu priupitati za koji savjet, javite joj se diskretno na dragaptico@gmail.com. Zasigurno ćete pogriješiti!

draga ptico

antisavjeti

oralni seks

Žuži Jelinek

newsletter

Prijavite se na Newsletter