FOTO: SMRT NA DOPUSTU

Grim Reaperov veseli nećak, Swim Reaper, oduševit će vas svojim Instagramom


Tomislav Kukec
06.11.2017.19:30
Grim Reaperov veseli nećak, Swim Reaper, oduševit će vas svojim Instagramom
Instagram

sažeto

Za razliku od svog natmurenog rođaka koji u tišini odvodi ljudske duše, Swim se stalno kupa, sunča, surfa, igra odbojku na pijesku, a čak čita i "50 nijansi sive"


Tomislav Kukec
06.11.2017.19:30

Svi imamo barem jednu osobu na Instagramu koja, čini se, provodi cijeli svoj život na plaži ili na takvim, zabavnim mjestima.

Ali sigurno noste znali za "Swim Reapera", veselog rođaka inače tmurnog Grim Reapera, najčešće personifikacije smrti u zapadnjačkoj predodžbi. Za razliku od svog natmurenog rođaka koji u tišini odvodi ljudske duše, Swim se stalno kupa, sunča, surfa, igra odbojku na pijesku, a čak čita i "50 nijansi sive".

 

#tbt reapin’ the waterfalls with my trusty steed #giddyup #mypony #squadgoals⠀

A post shared by The Swim Reaper (@iamtheswimreaper) on Feb 15, 2017 at 9:09pm PST

Iako je nekima sve to pomalo morbidno, iza ovog nama zabavnog i simpatičnog Instagram profila stoji vlada Novog Zelanda koja time želi poslati važnu poruku. Naime, svake se godine oko 105 osoba na Novom Zelandu utopi, a najgore od svega je što se većina tih smrti mogla izbjeći uz malo više opreza. Primjerice, većina utopljenih su mlađi muškarci koji nisu poslušali upozorenja nego su na plivanje odlučili otići - pijani.

 

They say one in every two guys is a dumbass. I’m going with red shirt #everybreathyoutake #everymoveyoumake #illbewatchingyou

A post shared by The Swim Reaper (@iamtheswimreaper) on Feb 10, 2017 at 8:32pm PST

Simpatične fotografije "smrti na dopustu" tako su tu da bi nas zabavile, ali i poslale poruku da smrt vreba svuda, pa i u najzabavnijim situacijama na plaži. Ili, kao što "kaže" Swim Reaper na svojim stranicama, "samo se glupo ponašajte na opasnim vodama i uskoro se vidimo".

 

Do I look fat in this? #imjustbigboned #ootd ?

A post shared by The Swim Reaper (@iamtheswimreaper) on Dec 22, 2016 at 8:11pm PST

Instagram

smrt

Novi Zeland

Instagram zvijezda

Grim Reaper

Swim Reaper

Podijeli članak