Foto: Nije za gadljive

Hamburger s hrskavom tarantulom, nekome na ponos nekome na mučninu


Valerija Bebek
16.04.2018.12:40
Hamburger s hrskavom tarantulom, nekome na ponos nekome na mučninu
Twitter

sažeto

Svatko tko pojede ovaj hamburger dobije majicu


Valerija Bebek
16.04.2018.12:40

Hamburger s tarantulom u ponudi je samo za najhrabrije. Restoran i pivnica u Durhamu iz Sjeverne Karoline obilježava mjesec egzotičnog mesa. Meni su obogatili cijelom plejadom mesa životinja koje nisu uobičajeno u ljudskoj prehrani: od aligatora, iguane, pitona do bizona, kornjače i insekata. No ništa nije toliko odskočilo u ponudi kao hamburger koji na vrhu ima u tarantulu ispečenu u pećnici.

Twitter

Bull City Burger and Brewery paukasti burger nudi za 30 dolara (oko 180 kuna). Na klasičnom hamburgeru od mljevene govedine stave sir, chili umak i tarantulu. Ekskluzivni tarantula burger može se naručiti preko sudjelovanja u svojevrsnom natječaju. Svatko tko uspije pojesti cijeli burger i krumpiriće (tu se više misli da dodatak s osam dugih i dlakavih nogu) dobit će njihovu majicu, a fotografija će slavodobitno biti objavljena na društvenim mrežama. Prema onome što smo vidjeli na njihovom Facebooku, za sada je četvero ljudi pojelo pauka, dva muškarca i dvije žene.

Restoran kojem na stranici pišu stvari poput 'Vjeverica je pile na drvetu' ili 'Nikad nismo susreli meso koje ne bismo pojeli'... ponosi se svojom egzotičnom ponudom.

Instagram

Facebook

Twitter

Instagram

100posto bizarno

gastro

hamburger

tarantula

hamburger s tarantulom

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter