Njihov život je obilježila tragedija

I zvijezde Eric Clapton, Nick Cave i John Travolta suočili su se s najgorim u životu roditelja - sa smrću djeteta


100posto
12.06.2018.14:00
I zvijezde Eric Clapton, Nick Cave i John Travolta suočili su se s najgorim u životu roditelja - sa smrću djeteta
Profimedia

sažeto

"Kad se dogodi nešto tako katastrofalno, jednostavno se promijenite. Kad se pogledate u ogledalo, prepoznajete se, ali iznutra ste sasvim druga osoba"


100posto
12.06.2018.14:00

"Slomljeni smo. Naša draga Emmy jučer je izgubila život. Ni u snu se nismo nadali da ćemo iskusiti ovakvu bol. Njezina ljubav i duh nikada neće biti zaboravljeni" napisao je legendarni skijaš Bode Miller u ponedjeljak na Instagramu ispod fotografije svoje kćeri.

Njegova 19-mjesečna kćer Emeline Grier je pala u bazen i utopila se. On i supruga Morgan bili su za to vrijeme na zabavi kod susjeda. Liječnici su je pokušali oživjeti, ali bezuspješno, pišu američki mediji. Emeline je bila najmlađa od četvero Millerove djece.

Nažalost, sportaš nije jedina poznata osoba čije je dijete imalo strašnu tragediju i poginulo.

U srpnju 2015. godine 15-godišnji sin Nicka Cavea pao je sa 18 metara visoke litice i preminuo ubrzo u bolnici. Kasnije se ispostavilo da je tinejdžer bio pod jakim utjecajem LSD-ja.

"Kad se dogodi nešto tako katastrofalno, jednostavno se promijenite. Promijenite se u osobu koju više ne prepoznajete. Kad se pogledate u ogledalo, prepoznajete se, ali iznutra ste sasvim druga osoba", rekao je Cave.

Profimedia

Ericu Claptonu je  20. ožujka 1991. četverogodišnji sinčić Conor pao s 53. kata nebodera u New Yorku. Dječak je skakao po krevetu u spavaćoj sobi i pao naslonivši se na otvoreni prozor. Pao je na krov obližnje četverokatnice i ostao na mjestu mrtav.

Pronađen je u crvenoj pidžami i papučicama. Otac mu je posvetio jednu od najljepših balada ikada – 'Tears in Heaven'.

Profimedia

Exodus Tyson, četverogodišnja kći svjetskog boksačkog šampiona Mikea Tysona, stradala je u svibnju 2009. Djevojčica je umrla u bolnici nakon što joj se, dok se igrala, oko vrata omotala žica sobne sprave za trčanje. Malenu Exodu pronašao je njezin sedmogodišnji brat Miguel. Majka ju je pokušavala je oživjeti čekajući hitnu pomoć, no bezuspješno.

Najstarije dijete Johna Travolte i Kelly Preston, 16-godišnji Jett, pao je dok se kupao u kadi u obiteljskoj kući na Bahamima. Iako je odmah odvezen u bolnicu, liječnici mu nisu mogli pomoći.

Profimedia

Smrt Romy Schneider u Parizu 1982. godine bila je rezultat kombinacije lijekova protiv bolova i alkohola. To se desilo niti godinu dana nakon što je njen sin tinejdžer poginuo u bizarnoj nesreći, probivši arteriju nakon što se poskliznuo i pao na šiljke željezne ograde koju je htio preskočiti. 

Profimedia

tragedija

smrt djeteta

newsletter

Prijavite se na Newsletter