VIDEO: Tinejdžer iz Dubaija nije čuo za skromnost

Ima šesnaest godina i svoj privatni zoološki vrt, a lani je dobio Ferrari s omiljenim Louis Vuitton printom


100posto
09.12.2018.17:00
Ima šesnaest godina i svoj privatni zoološki vrt, a lani je dobio Ferrari s omiljenim Louis Vuitton printom
Instagram

sažeto

U obiteljskom domu Rasheda Saif Belhasa u posjetu su bili Ronaldo, Rihanna, Mariah Carrey...


100posto
09.12.2018.17:00

Šesnaestogodišnji Rashed Saif Belhasa sin je građevinskog mogula iz Dubaija, Saifa Ahmeda Belhasaa, i jedan od najbogatijih tinejdžera na svijetu. Njegov dom ima privatni zoološki vrt pun egzotičnih divljih životinja. U pogledu na lavove, tigrove, žirafe i medvjede uživa iz dnevnog boravka.

 
 
 
View this post on Instagram

This World Is A Jungle You Either Fight Or Run Away 🙏🏽🔥👊🏽 #tiger #mydubai #welivinglife #

A post shared by Moneykicks - We Living Life (@rsbelhasa) on Oct 17, 2018 at 10:50am PDT

Dječakov otac počeo je skupljati životinje iz drugih zooloških vrtova koje su bile zanemarivane te je pokrenuo svoj. Životinje nazivaju često po slavnima ili prema poznatim modnim kućama, piše Daily Mail. 

Rashed ima profile na YouTubeu i Instagramu te na njima redovito objavljuje crtice iz svog života prepunog raskoši i trošenja basnoslovnih količina novca.

Dječak ima i ogromnu kolekciju tenisica vrijednu milijun dolara. U njegovom domu u posjetu su bili Ronaldo, Rihanna, Mariah Carrey, Paris Hilton i mnogi drugi poznati s kojima se tinejdžer rado slikao.

Rashed je lani od oca dobio Ferrari F12 Berlinette, koji je presvučen s Louis Vuitton printom koji on obožava. Taj preskupi automobil 100 m/h postiže za samo tri sekunde i razvija maksimalnu brzinu od 340 km/h. No, dječak ne smije voziti prije punoljetnosti pa će na vožnju ipak još pričekati.

Dubai

bogataš

newsletter

Prijavite se na Newsletter