Tko je na slici mama, a tko su kćeri?

'Izgledam jednako dobro kao i svoje kćeri, ali to je pravo prokletstvo'


Valerija Bebek
07.10.2017.11:20
'Izgledam jednako dobro kao i svoje kćeri, ali to je pravo prokletstvo'
Youtube Screenshot

sažeto

Dawn Cousins (44) radi kao recepcionerka u Londonu, izgleda duplo mlađe od svoje dobi, a mnogi misle da je sestra svojim kćerima, no kaže, upravo je zbog toga godinama sama


Valerija Bebek
07.10.2017.11:20

Majka četvoro djece tvrdi da je njezin mladenački izgled pravo prokletstvo - zbog svog predobrog izgleda nikako da nađe ljubav.

Dawn Cousins (44) radi kao recepcionerka u Londonu, izgleda duplo mlađe od svoje dobi, a mnogi misle da je sestra svojim kćerima. Iako bi većina ljudi i žena mislila kako je takva genetika blagoslov, za nju je to noćna mora. Muškarci koji joj se doslovno bacaju pod noge niti su dorasli njezinim standardima, a kako tvrdi svi žele samo jednu stvar.

"Izgledam duplo mlađe nego što jesam, muškarci koji sline za mnom su u rasponu od 18 godia do prahistorije", objasnila je Dawn, čije ime u prijevodu znači Zora ili Zorica. Glamurozna majka vodi kanal na YouTubeu. U videima daje uvid u svakodnevni život sebe i djece koja su stara između 17 i 24 godina.

Facebook

Mama je sama od 2003. kada je prekinula dugogodišnju vezu, a sada tvrdi da bi radije htjela izgledati manje atraktivno kako bi opet našla dugogodišnjeg partnera, a ne nekoga tko je privučen isključivo njezinom vanjštinom.

"Prošlo je već 14 godina otkako sam sama i sada sam počela paničariti", kazala je Dawn. Osim kolega na poslu ženi se upucavaju i prijatleji njezine djece, sv eje to za nju vrlo zbunjujuće.  Iako je priznala da volji mlađe muškarce, jasno je rekla kako joj ne pada na pamet petljati se s prijateljima svoje djece.

Facebook

Unatoč svoj muškoj pažnji koju često dobiva Dawn tvrdi da ne može naći nekog tko je vrijedan njezine pažnje. "Ne mogu hodati s nekim tko je debel, neatraktivan i star kad ja izgledam ovako mlado i lijepo. Čini mi se da me opsjedaju samo muškarci kojima je bitan samo izgled, a ne osobnost. A to nije tip čovjeka s kojima želiš provoditi svoje dane", zaključila je.

Facebook

majka

majčinstvo

veze

mlodolik izgled

Podijeli članak