Foto: Lijepo kao i na ekranu

Izvrsna reklama za Hrvatsku, blogerica obilazi lokacije Igre prijestolja i opisuje kako je stvarno tamo


Valerija Bebek
04.12.2017.14:50
Izvrsna reklama za Hrvatsku, blogerica obilazi lokacije Igre prijestolja i opisuje kako je stvarno tamo
HBO

sažeto

 Jezuitske stube, kula Minčeta, zapadna luka u Dubrovniku, arboretum u Trstenom, samo su neke od lokacija koje je marljiva njemačka blogerica obišla


Valerija Bebek
04.12.2017.14:50

Andrea istražuje svijet prema omiljenim scenama iz serija i filmova. Kao zagriženi fan Igre prijestolja toj TV seriji dala je značajno veći komad prostora u svom putopisnom blogu. Andrea David na originalne lokacije dolazi s isprintanim fotografijama iz scena i onda stapa sliku iz serije i stvarni prostor.

Obišla je lokacije u Španjolskoj i Sjevernoj Irskoj na kojima su snimani dijelovi popularne serije, a Andrea je neizostavno došla i u Hrvatsku. Jezuitske stube, kula Minčeta, zapadna luka u Dubrovniku, arboretum u Trstenom, samo su neke od lokacija koje je marljiva njemačka blogerica obišla.

Na svakoj lokaciji koju možda neupućen gledatelj ne bi ni prepoznao, pokazala je točnu scenu iz serije s nekim od popularnih glumaca, odnosno likova.

Na svom blogu napisala je i objavu o lokacijama s filma Winnetou, obišla je Starigrad, kanjon rijeke Zrmanje, Fužine, Plitvička jezera, Krku i mnoge druge lokacije iz filma. Naravno da je spomenula i snimanje Ratova zvijezda u Dubrovniku.

film

Dubrovnik

turizam

tv serija

lokacija

Game Of Therones

set

Podijeli članak