Video, Foto: Kad te roditelji prestraše izborom liječnika

Kakav porod! Joker glavom i bradom porodio curicu, mama i tata umirali od smijeha


Valerija Bebek
07.11.2017.18:35
Kakav porod! Joker glavom i bradom porodio curicu, mama i tata umirali od smijeha
Facebook

sažeto

Djevojčica je treće dijete Brittany i Justina Selpha, rođena je na Halloween


Valerija Bebek
07.11.2017.18:35

Prva stvar koju je malena Oaklyn Saige ugledala kada je došla na svijet je lice Jokera, lika iz serijala o Batmanu. Rođena je na Halloween, kod nas popularnu Noć vještica, kao treće dijete Brittany i Justina Selpha. Tog jutra roditelji su dvoje starije djece poslali u školu, kako ne bi propustili feštu koja se u SAD-u tradicionalno organizira povodom tog dana. No, dvoje odraslih nije imalo pojma kako će nešto kasnije i oni imati privatnu maškaranu zabavu u rađaonici.

Kako je najmlađa nasljednica odlučila izaći baš tog dana, roditelji su se zaputili u bolnicu Henry County Medical Center u Nashvilleu u Tennesseeju. Sa sobom su poveli i dvoje starije djece koje su pokupili u školi.Trebao je to biti običan porod, kao i dva prošla koje je žena imala, no ipak nije bio.

Sve je počelo kada je Brittanyn liječnik dr. Paul Locus ušao u sobu odjeven kao Joker. "Nismo si mogli pomoći, vrištali smo od smijeha kada je ušao u prostoriju", rekao je Justin za Popsugar. "Moja žena je vrlo otvorenog uma s genijalnim smislom za humor, palo joj je na pamet da bi bilo super imati tako jedinstven porod", prepričao je suprug.

Facebook

Kada je dr. Locus rekao trudnici kojoj su trudovi tek započeli da će na brzinu otići kući, podijeliti nešto slatkiša malenim susjedima i presvući se u normalnu odjeću, Brittany se pobunila. Htjela je da Joker porodi njezino dijete.

Dr. Locus porodio je njihovo dvoje starije djece, a najmlađu kćer porodio je Joker. "Koji je to prizor bio, moja supruga rađa i zuri Jokeru ravno u oči", prisjeća se Justin. No šale nisu stale s uspješnim porodom malene Oaklyn Saige. Idućeg jutra liječnik je obišao svoje dvije pacijentice, da bi provjerio mamu i novorođenče. "Oprosti nisam uspio doći sinoć, ali drago mi je da je porod prošao dobro", našalio se liječnik s Brittany. Također joj je poklonio čestitku koju je potpisao s dr. Joker.

Facebook

Facebook

Facebook

roditeljstvo

porod

Halloween

Batman

Joker

rađaonica

Podijeli članak