video: duhovito ili strašno?

Kakve veze ima serija 'Černobil' sa serijom 'Prijatelji'? Netko je napravio video i možda će zbog toga gorjeti u paklu


100posto
30.11.2019.15:00
Kakve veze ima serija 'Černobil' sa serijom 'Prijatelji'? Netko je napravio video i možda će zbog toga gorjeti u paklu
Privatna arhiva

sažeto

Netko je glazbenu temu serije 'Prijatelji' spojio s isječcima iz mini serija 'Černobil', a ljudi nemaju pojma je li im to smiješno ili stravično


100posto
30.11.2019.15:00

Duhovite kompozicije naizgled nespojivih stvari veliki su hit na društvenim mrežama, posebno onima na kojima se primarno plasira video sadržaj. Ako ste ljubitelj crnog humora i serija 'Prijatelji' i 'Černobil', cijenit ćete ovaj uradak, koliko god pomaknut bio. Ako niste, možda za vas ovo bude zadnji čavao na lijesu ove beznadne civilizacije.

Kako to izgleda kada spojite 'Prijatelje' i 'Černobil'? Netko je odlučio provjeriti

Naime, netko je glazbenu temu serije 'Prijatelji' spojio s isječcima iz mini serija 'Černobil', a s obzirom na njihovu popularnost, možda je bilo samo pitanje vremena kada će to nekome pasti na pamet. Da, sve je tu, tematska pjesma, čudni, rukom napisani font iz uvodne špice, kao i  specifičan brzi pljesak. Kako se čini, internetu više ništa nije sveto, čak ni najveća nuklearna tragedija u povijesti čovječanstva.

Neki to gledaju kao crni humor, neki autora pozivaju da se javi u bolnicu

Reakcije na video su podijeljene, neki smatraju da je sve to samo dobar, stari i zdrav crni humor, te naglašavaju savršeno pogođen tajming pljeska poznate pjesme 'I'll be there for you" i lupanja o stol, scene iz serije Černobil. Dodaju i kako je sudbina internet memea zatekla i druge tragične događaje poput terorističkih napada 11. rujna, ali i Hitlerovih govora.

"Ovo je neugodan način da se uči o povijesti, ali tu je". Drugi su apsolutno zgroženi samom činjenicom da je netko osmislio ovakav video, te autora pozivaju da se javi u bolnicu. No, većina je ipak priznala da ih je, iako ga smatraju strašnim, ovaj video nasmijao do suza. 

video

serija

prijatelji

Černobil

meme

newsletter

Prijavite se na Newsletter