VIDEO: Osječanka živi svoj san

Kristina Kuzmić Amerikancima daje savjete o odgoju djece, a oni je obožavaju


Lada Novak Starčević
09.08.2017.11:25
Kristina Kuzmić Amerikancima daje savjete o odgoju djece, a oni je obožavaju
Facebook /Kristina Kuzmić

sažeto

Majka troje djece svoje doživljaje i iskustva bez dlake na jeziku dijeli s drugima


Lada Novak Starčević
09.08.2017.11:25

Kristina Kuzmić (37) prije pet godina pobijedila je u prvom izdanju emisije 'Your OWN show' koju je producirala TV mreža Oprah Winfrey. Na početku showa Hrvatica je bila tek jedna od 20 tisuća sudionika koji su slavnoj voditeljici poslali svoj prijedlog za vlastiti show. Tada se šalila kako bi bila presretna da ju je Oprah zaposlila da joj čisti kuću, a to da joj da show, bilo joj je nezamislivo.

Danas je Kristina poznata vlogerica, njenu stranicu na Facebooku prati gotovo milijun i pol ljudi, a kanal na YouTubeu 75.553. Njeni video prilozi o odgoju djece i životu su opušteni i iskreni zbog čega je fanovi obožavaju.

Osječanka je doselila u SAD tijekom Domovinskog rata. Imala je četrnaest godina. Njena obitelj se nakon nekoliko godina vratila kući, a ja sam odlučila ostati. Prošla je tada teško razdoblje, financijski i emocionalno jer se razvela.

"Išla sam korak po korak vjerujući da me iza ugla čeka nešto bolje", ispričala je mama troje djece, koja sebe ne vidi kao life coacha, već kao normalnu ženu koja se bori sa životom poput svih ostalih, ali je spremna svoje doživljaje i iskustva podijeliti s drugima i biti ranjiva javno.

Unatoč velikom uspjehu i ispunjenju 'američkog sna, Hrvatska joj je i dalje u srcu.

"Ne mogu riječima opisati koliko volim Hrvatsku! Preplave me emocije pri svakom posjetu. Iako već dugo živim u Americi, Hrvatska će uvijek biti moj dom. Volim njenu kulturu, ljude i hranu. Jedva čekam slijedeći posjet", iskrena je Kristina.

vlogerica

Kristina Kuzmić

američki san

Podijeli članak