BEBA REKORDERKA

Mega Lenka je hit u rodilištu - dugačka je čak 65 centimetara


Valerija Bebek
09.10.2017.14:20
Mega Lenka je hit u rodilištu - dugačka je čak 65 centimetara
Reuters

sažeto

Djevojčici je odmah nakon poroda odjeća za bebe od tri do šest mjeseci bila taman


Valerija Bebek
09.10.2017.14:20

Tek rođena Lenka Mijačić već je rekorderka je po svojoj veličini, dugačka je čak 65 centimetara! Majka ju je rodila carskim rezom, a sve je prošlo odlično.

Ponosni roditelji Mladen (38) i Jelena (29) zbog veličine trudničkog trbuha mislili su da će dobiti blizance. No krajem kolovoza liječnik u rodilištu u Zemunu kazao im je kako ipak čekaju samo jednu bebu.

"Ja imam dvije sestre blizankinje, moja supruga je blizankinja pa smo se nadali da ćemo ih i mi dobiti, a onda nas je iznenadila Lenka. Prijatelji nisu vjerovali kada smo im rekli koliko je dugačka, uvjerivali su nas da smo pogrešno čuli, da je vjerojatno 56, a ne 65", prepričava Mladen za Blic. Nisu očekivali tako veliku bebu jer ni oni nisu pretjerano visoki - on ima 188 centimetara, a Jelena 183, kazao je otac za srpske medije.

"Radim u Hitnoj pomoći i kada sam jednoj liječnici rekao kolika je beba ni ona nije vjerovala sve dok joj nisam poslao fotografiju otpusnog pisma", priča tata. Sva robica koju su kupili bila je premalena, Mladen i Jelena poklonili su je prijateljima, a on je odjurio u šoping.

"U trgovini su se smijali kada sam tražio veličinu 68 za tek rođenu bebu, mislili su da se šalim. Lenka je odmah ušla u odjeću za bebe od tri do šest mjeseci", ispričao je tata.

beba

porod

novorođenče

Podijeli članak