VIDEO: Ovo morate pogledati

Mladi par iz Rijeke se snimao kako pleše svaki mjesec njezine trudnoće, rezultat je predobar


Lada Novak Starčević
17.09.2018.17:00
Mladi par iz Rijeke se snimao kako pleše svaki mjesec njezine trudnoće, rezultat je predobar
Screenshot/Facebook

sažeto

Slađana je plesačica i koreografkinja, a njezin suprug je fotograf


Lada Novak Starčević
17.09.2018.17:00

Slađana i Filip Gržinić mjesecima su stvarali prekrasnu uspomenu na iščekivanje svojeg prvog djeteta Leona. Naime, oni su se svaki mjesec od Slađaninog 16. tjedna trudnoće snimali kako plešu na istu pjesmu. 

Bili su uvijek na istom mjestu i u istoj odjeći, jedino je njezin trbuh bio sve veći i veći. Posljednji dio snimke je s njihovom malenim dječakom u naručju, starim tek tri tjedna.

"Ovo će mi svakako biti najdraža uspomena na razdoblje kad sam bila trudna i najdraža koreografija koju sam smišljala. Smiješno mi je kako mi je mali trbuh u 16 tjednu, a mislila sam da je ooooogroman! I ne mogu vjerovati koliki je bio u 40 tjednu", rekla je friška mama, inače vlasnica agencije za vjenčanja, dekoraterka i blogerica. 

"Ajme famozni ste... Zbilja prekrasno... Čestitke na maloj mrvici i neka bude veseo kao i vas dvoje... Ovo je najdivniji video u posljednje vrijeme", neki su od oduševljenih komentara.

Par, koji zajedno radi i uživa, nedavno je snimio i duhoviti video koji bi trebao potaknuti muškarce da više pomažu u kući. Objavili su ga na profilu Sweetmama_blog.

trudnoća

video

ljubavni par

ples

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter