Kontroverzni 'otok orgija' na Karibima

Na festivalu seksa za 5700 eura gosti biraju između 60 djevojaka, a u cijenu ulaze gomile droge i alkohola


100posto
11.10.2018.11:25
Na festivalu seksa za 5700 eura gosti biraju između 60 djevojaka, a u cijenu ulaze gomile droge i alkohola
Instagram Sexislandoriginal

sažeto

Svaka mušterija dobiva svoju sobu s pogledom na ocean, poslugu, potpunu sigurnost i kuhare spremne ispuniti svaku želju


100posto
11.10.2018.11:25

Kontroverzni četvorodnevni seks-festival kojem u ponudi stoji 'neograničena konzumacija droga, opijanje i orgije sa prostitutkama' nakon što je izazvao golemi bijes lani u Kolumbiji, bit će održan i ove godine.

Sve se odigrava na privatnom karipskom otoku gdje gosti mogu ispuniti svoje seksualne fantazije, 'zabavljajući se kao milijarderi', kažu organizatori.

U paket po cijeni od gotovo 5700 eura ulaze djevojke po izboru, seks uživo, zabave na luksuznim jahtama i iznenađenja.

Obećavajući zabavu života, svaka karta pokriva neograničene zalihe kondoma, alkohola i hrane u periodu od 14. do 17. prosinca.

"Imamo 30 karata za 30 gostiju, svaka karta uključuje društvo dvije lijepe djevojke svakog dana za neograničenu količinu seksa tijekom četiri dana. Cijeli otok je na raspolaganju našim gostima. Mi ga zovemo 'otok seksa’' Dozvoljena je upotreba droge i naše djevojke ih također konzumiraju", navode organizatori.

Posebna ponuda - 30 minuta nasamo sa 16 djevojaka odjednom

Prošlogodišnji događaj je izazvao golemi bijes, uz kritike da je odvratan i jeziv. Između ostalog, gostima su nudili 30 minuta nasamo sa 16 djevojaka odjednom.

Organizatori sad tvrde da su premjestili razvratno carstvo na novu lokaciju zbog sigurnosnih razloga.

Negiraju navode o trgovini ljudima, tvrdeći da je događaj legalan u neimenovanoj zemlji gdje se održava i da djevojke ‘rade to dobrovoljno’ i imaju preko osamnaest godina.

Nisu otkrili lokaciju privatnog otoka, ali postoje heštegovi na društvenim mrežama s oznakama "Karibi" i "Kolumbija".

Facebook stranica festivala navodi da je 60 djevojaka tamo kako bi 'udovoljile muškarcima' i 'da će se svaki osjećati kao kralj'.

Može se birati između njih i mijenjati se s drugim gostima u svakom trenutku. Dodaju da se klijenti ne trebaju bojati uhićenja ili deportacije. Na otok se može doći i u paru, ali je fotografiranje strogo zabranjeno.

Svaka mušterija dobiva svoju sobu s pogledom na ocean, dnevnu poslugu, potpunu sigurnost i kuhare spremne ispuniti svaku želju.

100posto bizarno

prostitucija

luksuz

Karibi

seks-festival

otok seksa

razvrat

newsletter

Prijavite se na Newsletter