Ovo je najveća neugodnost u mom životu

Nakon burne noći probudila sam se gola u krevetu, a kraj mene su spavali najbolji prijatelj i njegova zaručnica


100posto
14.03.2019.12:00
Nakon burne noći probudila sam se gola u krevetu, a kraj mene su spavali najbolji prijatelj i njegova zaručnica
iStock

sažeto

Naša ptica danas savjetuje curu u srednjim dvadesetima koja se suočava sa svojom seksualnošću


100posto
14.03.2019.12:00

Draga Ptico,

tijekom vikenda jako sam se napila pa sam se probudila u krevetu s mojim najboljim prijateljem i njegovom zaručnicom. Mislim da je očito da smo se seksali.

Jako mi je neugodno, ali baš jako. Nikad prije u životu nisam izvela tako nešto.

Imam 26 godina i radim u call centru. Moj najbolji prijatelj ima 25 godina. Išli smo skupa na faks.

Jako se volim s njim družiti, duhovit je i nema vikenda koji nismo proveli zajedno. Nekad izlazimo s društvo, ali češće se družimo sami.

Prošli smo vikend popili par cuga u kvartovskom bircu gdje smo slučajno naletjeli na njegovu zaručnicu i njezinu ekipu. Je*i ga, zapili smo se.

Nakon toga smo nas troje završili kod njih doma. Mislim, često sam tamo znala prespavati.

Sjećanja su mi otad u magli. Znam da smo strusili još koju bocu vina i nekako završili u krevetu.

Iduće sam se jutro probudila gola pokraj njih. Znam da smo se poseksali i jednostavno nemrem.

Pobjegla sam glavom bez obzira, od sramote, prije nego što su se probudili.

Javio mi se frend iduće jutro i rekao da se nemam oko čega brinuti, da će ta noć ostati naša tajna, a onda me pitao možemo li se družiti opet.

Bojim se da će to ispričati svima i da će mi se svi smijati.

Hodačica srama

Stara moja,

Čestitam! Ostvarila si ono o čemu je Julia Roberts samo sanjala kad je igrala onu žensku koja je bila pala na svog najboljeg druga koji je ženio Cameron Diaz.

Ne brini, dvadesete je čak i bog namijenio za seksualno eksperimentiranje – što više, to bolje. Nisam, doduše, sigurna da je to tako upisano u Svetu knjigu, ali tko danas još čita. Vidiš da čak i u našem ministarstvu misle da je lektira precijenjena. Osim možda Biblije.

Bilo kako bilo. Sve je u redu. Samo, pamet u glavu. 

Nedavno sam nadlijetala zagrebačke bolnice pred kojima grupice ljudi sumnjivo kamena morala ugrožavaju pravo žene na izbor pa bih svakako preporučila konzervativniji pristup kontracepciji.

Tko zna, možda iz ove čitave priče izvučeš i neku životnu mudrost. Tipa, nemoj piti kad ti škodi dok ti hormoni divljaju pa padaš gola u tuđe krevete. 

Šalim se, jasno, dok je u pitanju tvoja slobodna volja. Ako tome nije tako, nemoj biti glupa. Sramota nije dovoljan razlog za ne otići u policiju.

Jesam li spomenula testiranje na spolno prenosive bolesti? Ne valja se ni s tim zaje*avati. Jednom kad gljive niknu tamo dole, znaš samo da si imala sreće i nisi pokupila nešto gadnije od čega bi mogle početi otpadati i druge stvari. Sifilis u trećoj fazi? Gadna stvar.

Nadam se da smo se razumjele.

Hodovi srama uobičajena su i normalna pojava u srednjim dvadesetima. Iako, jednom kad osvijestiš svoju seksualnost, i to bi se trebalo dokinuti samo od sebe.

Jer, na kraju, seks nikad ne bi trebao biti nešto čega bismo se trebali sramiti.

Odano,

Ptica

Posebne napomene

Riječ je o (crno)humornoj reakciji na našu otužnu stvarnost čiji je jedini i isključivi cilj nasmijati čitatelje. Ograđujemo se od odgovornosti budući da računamo na vaš zdrav razum kad su u pitanju savjeti koje ćete pronaći u odgovorima.

Dijagnoze, a shodno tome i terapije, ponavljamo, postavljati mogu samo za to stručno osposobljeni ljudi, što mi nismo, ali se zato s vremena na vrijeme nasmijati možemo svi. 

Želite li i vi, nakon svega, našu Pticu priupitati za koji savjet, javite joj se diskretno na dragaptico@gmail.com. Zasigurno ćete pogriješiti!

draga ptico

antisavjeti

newsletter

Prijavite se na Newsletter