U dobru i u zlu

Nakon što je 18-godišnjakinja ostala paralizirana nakon užasne nesreće, njezini su roditelji ostali u šoku kad su doznali za njenu tajnu


Robin Mikulić
08.01.2019.08:00
Nakon što je 18-godišnjakinja ostala paralizirana nakon užasne nesreće, njezini su roditelji ostali u šoku kad su doznali za njenu tajnu
istock

sažeto

Bojala im se priznati da ima dečka jer se bojala da ga njezini neće prihvatiti


Robin Mikulić
08.01.2019.08:00

Kad netko u obitelji ostane iznenada paraliziran normalno je za očekivati šok i nevjericu. No, obitelj 18-godišnje studentice nije očekivala da će uz taj šok iskusiti još jedan. Nakon što im je kći ostala paralizirana, shvatili su da u tajnosti ima dečka i to zato jer se dečko odbijao maknuti od njezine bolesničke postelje.

Ellie je svojim roditeljima dečka prešutjela jer se bojala da im se neće svidjeti zbog razlike u godinama, od nje je stariji četiri godine.

Izletjela je kroz prozor

Nesretna je djevojka ostala paralizirana prošle godine nakon gadne prometne. Vozila se na posao. Još je ujutro shvatila da nešto nije u redu s volanom, ali nije tome obraćala nužnu pažnju.

Nakon što se njezin auto šest puta okrenuo na cesti, ona je izletjela kroz prozor. Auto je nakon toga pao na nju.

U pomoć joj je odmah priskočio muškarac koji je svemu svjedočio, ali nakon što ju sam nije uspio izvući, pohrlio je po druge ljude. Uz njihovu ju je pomoć iskopao iz blata u kojem ju je auto zgnječio.

Na mjesto nesreće stigao je helicopter koji je Ellie trebao prevesti u obližnju bolnicu.

Odmah je pohrlio u bolnicu

Ellien je dečko za nesreću saznao odmah. Vozio se s posla kad ga je nazvao kolega koji je vidio što se dogodilo. Pohrlio je u bolnicu.

Iako njezini roditelji u početku nisu odobravali njihovu vezu, mladi se par nije dao. Nije ih pokosila čak niti nesreća koja je trajno paralizirala Ellie.

Da nije bilo nesreće...

Uz pomoć intenzivne fizikalne terapije njezino se stanje ipak polako popravlja. Danas, tako, može podići svoje gležnje kad stoji što joj daje nadu za bolje sutra.

Osim toga, presretna je i što su njezini konačno prihvatili čovjeka u kojeg je zaljubljena. Čak ide toliko daleko da tvrdi da ga oni ne bi nikad prihvatili da nije bilo nesreće jer nikad ne bi vjerovali da će ostati uz nju bez obzira na sve.

nesreća

paraliza

tajna veza

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter