Zaokret u karijeri

Napustila je posao u banci da bi testirala igračke za seks, a svoje znanje sada prenosi i drugim kompanijama


Valerija Bebek
15.04.2018.19:00
Napustila je posao u banci da bi testirala igračke za seks, a svoje znanje sada prenosi i drugim kompanijama
Carasutra.com

sažeto

Cara Sutra već 12 godina živi isključivo od pisanja i testiranja igrački za odrasle


Valerija Bebek
15.04.2018.19:00

U subotu 14. travnja obilježen je se Međunarodni dan kunilingusa i kolača, o čemu smo i pisali te recenzirali seksi igračku. A jedna žena od takvog testiranja pomagala i stvarčica iz seks shopova stvorila je karijeru. Cara Sutra zarađuje za život putem svoje web stranice na kojoj nudi opise više od 2000 proizvoda uz savjete za seks i seksualne igračke, a svojim čitateljima često radi i nagradne igre.

Prije nego je postala profesionalna 'kušačica' seksualnih pomagala radila je u banci - što je napustila 2005. kako bi se fokusirala na svoj blog. Tematika joj je bila iskren razgovor o seksu, erotsko pisanje, savjeti u vezama i mnogo više, piše HuffPost.

Cara je počela recenzirati predmete koje je sama kupila na stranici jednog seks shopa oš 2009. Kasnije su joj se počeli javljati iz kompanije i sami su joj slali proizvode kako bi ih ocijenila, u sklopu njihovog testnog programa. Od tada svoje opise proširila je na mnoge brendove.

Carasutra.com

Kroz nekoliko godina toliko je 'narasla' da sada radi na svojoj stranici potpuno samostalno, a zarađuje na mnogim frontama. Većinu zarade dolazi joj od oglašivača na stranici, sponzoriranog pisanja sadržaja, konzultiranja kod razvoja proizvoda i pomaganja seks shopovima da razviju internetski marketing, recenzije seksi igračaka su, kaže, manji dio zarade. Ali ipak je Cara time započela svoj posao i poduzetničku karijeru.

"Osim recenzija pišem i za druge stranice sa seks igračkama, imam kolumnu u časopisu za odraslu industriju", objasnila je Cara. Kada testira seksualnu igračku ili pomagalo najbitnije joj je da je stvarčica sigurna.

"Provjeravam od kojeg je materijala, ima li oštrih dijelova koji me mogu ozlijediti. Ako je vibrirajuća provjerim kakvo joj je napajanje, je li baterija, može li se puniti, a zatim i kakav je napon", objasnila je.

 

Ravished 💋

A post shared by Cara Sutra (@carasutra) on Mar 24, 2018 at 12:06pm PDT

Na umu ima i to da ona voli određen tip stimulacije, ali da postoje ljudi kojima odgovara nešto drugo.

"Seksi igračke i seks su dva potpuno različita puta do užitka. Jedan ne isključuje potrebu za drugim, zapravo ja igračke smatram dodatnim začinom seksualnom životu", kazala je.

Nekoliko naprava je i potrgala za vrijeme uporabe, ali kaže kako nije sigurna je li to do krhkosti predmeta ili do njezine građe.

"Iako su rasprave o seksu, seksualnim problemima i edukacija postale mnogo raširenije i dostupne u javnosti, mislim da imamo još dosta puta za prijeći. Nažalost još uvijek je to tabu, a mnogi odrasli se srame ili ne žele sudjelovati u raspravi ili istraživanjima o seksualnosti", zaključila je Cara Sutra.

seks

seksi igračke

recenzije

Cara Sutra

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter