'SLAVIC SCIENCE'

Naša nova omiljena Facebook stranica prikazuje slavensku domišljatost na do sada neviđen način


Vid Barić
05.10.2017.11:35
Naša nova omiljena Facebook stranica prikazuje slavensku domišljatost na do sada neviđen način
FB / Slavic Science

sažeto

Slavic Science promovira slučajnu slavensku domišljatost i male životne trikove (eng. life hacks) kojima je, kako tvrde na toj Facebook stranici, vična slavenska mladež, ali i javne institucije


Vid Barić
05.10.2017.11:35

Nastavno na megapopularnu Facebook stranicu Squatting Slavs In Tracksuits, koja slavi gopnik lifestyle (pogrdan naziv za mlade ljude sumnjivoga backgrounda koji žive na teritoriju bivšeg SSSR-a, kao i na prostorima ostalih istočnoeuropskih država), a na kojoj dominiraju fotografije mladih Slavena u sportskoj odjeći s cigaretama, bocama vodke i adidas tenisicama, pojavila se na fejsu stranica vrlo slične naravi - Slavic Science.

Slavic Science promovira slučajnu slavensku domišljatost i male životne trikove (eng. life hacks) kojima je, kako tvrde na toj Facebook stranici, vična slavenska mladež, ali i javne institucije koje nerijetko na slavenskim prostorima podliježu improvizaciji u svojemu radu. Za neke od trikova prikazanih na stranici teško je procijeniti je li doista uspješno funkcioniraju, no dovoljno je samo vidjeti neke od ideja - garantiramo da će vam izmamiti osmijeh na lice. Napominjemo kako je u galeriji fotografija i jedna zagrebačka lokacija. Prepoznajete li je?

trikovi

life hacks

Slavic Science

slavenska mladež

Podijeli članak