Čudesna terapija

Natjerala je muža na svakodnevni seks čak 365 dana: Nije mogla niti sanjati što će joj se dogoditi


100posto
25.09.2017.11:50
Natjerala je muža na svakodnevni seks čak 365 dana: Nije mogla niti sanjati što će joj se dogoditi
Screenshot / IG

sažeto

Britanny se nije osjećala dobro u svojemu tijelu, no onda se odlučila seksati baš svaki dan


100posto
25.09.2017.11:50

Nakon što se jednog dana pogledala u ogledalo, u spisateljici Britanny Gibbons i majci troje djece iz Velike Britanije nešto se prelomilo. Odlučila je da se želi seksati svaki dan. Opisala je svoje iskustvo na portalu goodhousekeeping.com.

 

Today I get to be 36 years old, which is a pretty amazing thing to be.

A post shared by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on Apr 28, 2017 at 10:14am PDT

 Njezinu ispovijest prenosimo u cijelosti:

"Brzo nakon trećeg poroda izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: "Što moja mama radi u kupatilu?". Od tog trenutka nisam željela biti gola. Gasila sam svijetla tijekom seksa, odjećom sam prekrivala trbuh i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

Godine su prolazile, a to što ne želim pokazati golo tijelo počelo me je zabrinjavati. Zapitala sam se sjeća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se seksamo svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći.

 

Yep, I've gained weight. Check out my blog for everything I have to fucking say about it. Link in bio.

A post shared by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on Sep 27, 2016 at 8:18am PDT

U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to natjeralo da gledam svoje golo tijelo svakog dana. Mislila sam: "Prekrivač će se u nekom trenutku pomaći, a svijetla će ostati upaljena". Iskreno, željela sam se samo izvaliti na krevet, grickati nešto i gledati televiziju.

Prolazili su mjeseci i ja sam se tome počela radovati. Seksali smo se i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osjećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili prije odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

Ponovno sam uživala u seksu, uživala sam u svojem tijelu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi trbuh izgleda ravnije.

Nakon godinu dana prestala sam nositi odjeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupaonicu gola. Veza s mojim suprugom i mojim tijelom se nevjerojatno promijenila. Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili sretni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osjećam se dobro u svojoj koži.

I za kraj – nikada se nije radilo o tome da me netko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila.

seks

brak

100posto bizarno

Britanny Gibbons