Video: Ništa prije braka

'Nemojte nositi kupaći, niti prespavati kod njega', djevojka objasnila zašto se suzdržava od seksa i kako to radi


100posto
30.06.2018.20:00
'Nemojte nositi kupaći, niti prespavati kod njega', djevojka objasnila zašto se suzdržava od seksa i kako to radi
Instagram

sažeto

Modna boleggerica dala je podršku svim djevojkama koje poput nje ne žele spavati ni sa kim osim s mužem


100posto
30.06.2018.20:00

U današnje vrijeme pretjerane seksualnosti, velika je rijetkost da netko odluči pričekati sa seksualnim odnosima sve do braka. Upravo zato je rijetkost da netko to javno objavi kao Courtney Raine (21), koja radi kao model i bloggerica. Djevojka je na svom YouTube kanalu progovorila o odluci da sa seksom pričeka do vjenčanja . Pod nazivom 'Neizrečena istina o čekanju do braka', kako je rekla u opisu snimila je video namijenjen za njezinih 10.000 sljedbenika.

Istaknula je da je video napravila jer "želi se obratiti djevojci koja želi čekati do braka, no u današnje vrijeme, s pop kulturom i televizijom, glazbom i svemu što vidi na društvenim mrežama, ne misli da je to moguće", objasnila je u uvodu videa.

Prema Courtney čekanje do toga da "upoznate pravu osobu" najveća je prednost to što znate da je "ta osoba tu zbog tebe". Blogerica je također objasnila kako vjeruje da apstinencija može zaštititi osobu emotivno kao i fizički, što uključuje trudnoću, bolesti i osjećaje povezane s nekime tko neće biti vaš budući muž.

U dijelu svog videa pokušala je objasniti da dolazi do kemijske reakcije svaki put za vrijeme (vjerojatno spolnog odnosa), ali rečenicu nije dovršila jer je zaključila kako nije dovoljno zrela da to izgovori. Prisjetila se i razgovora sa ženama koje su joj izrazile žaljenje zato što nisu pričekale sa seksom.

Na kraju videa Raine je podijelila i svoje prijedloge za izbjegavanje napasti, u što spada i ustručavanje od nošenja određene odjeće. "Ako znate da vaš dečko pad au napast ako vas vidi u kupaćem kostimu ili ako spavate u istom krevetu. Ili općenito da prespavate zajedno. Samo s tim malenim stvarima možete izbjeći cijelu situaciju. I shvatila sam ako jednostavno ne gotovite o tome, ne izbije slučajno u razgovoru. Jednostavno ne govorite o tome", kazala je. Na kraju je pozvala i sve zainteresirane da joj se jave privatnim porukama, ako im je neugodno javno komentirati video.

seks

ljubav

veza

YouTube

apstinencija

newsletter

Prijavite se na Newsletter