Tako to rade bogataši

Otac za vjenčanje kćeri izdvojio 156 milijuna kuna, unajmio tri Boeinga i naručio osam tona cvijeća


Dolores Drvodelić
01.09.2017.18:30
Otac za vjenčanje kćeri izdvojio 156 milijuna kuna, unajmio tri Boeinga i naručio osam tona cvijeća
Profimedia

sažeto

Renee Sutton kćer je njujorškog mogula iz svijeta nekretnina, Jeffa Suttona


Dolores Drvodelić
01.09.2017.18:30

Renee Sutton i Eliot Cohen organizirali su na talijanskoj obali Jadrana skupocjeno vjenčanje iz snova.

Par je vječno 'da' izrekao pred 400 gostiju, koji su se divili luksuzu u kojem su se našli. 'Kralj maloprodaje', kako mu tepaju američki mediji, Jeff Sutton, za vjenčanje svoje ljubimice Renee izdvojio je 25 milijuna dolara, odnosno, oko 156 milijuna kuna.

Ceremonija po tradicionalnim židovskim običajima održala se u resortu Monopoli u Pugliji, a samom je vjenčanju prethodilo tradicionalno višednevno slavlje. Kako su gosti dolazili uglavnom iz New Yorka, tata Jeff za prekomorsko je vjenčanje unajmio dva Boeing 757 zrakoplova, koji su prevezli goste do Italije, a unajmio je i Boeing 747, u kojem su bili mladenci, obitelj i najbliži prijatelji para. No taj luksuz za čovjeka koji je po bogatstvu 522. na svijetu, nije bio pretjeran.

Profimedia

Štoviše, za vjenčanje svoje mezimice platio je osam tona cvijeća ravno iz Nizozemske, ali i luksuzne sobe u kojima je noćilo 400-tinjak ljudi, a svaku je sobu platio najmanje tri tisuće kuna. Gosti su se mogli zabavljati do jutra u klubovima na plaži, koje su unajmili samo za njih, a na svadbenoj su večeri mogli birati bilo koje jelo s menija od dvadeset stranica.

Profimedia

Organizirali su i pedesetak buseva te dvadesetak limuzina, koje su danonoćno prevozili goste kamo god je bilo potrebno. Osim toga, događanje su osiguravali deseci zaštitara, koji su također došli iz New Yorka, kao i glazbenici.

Profimedia

Vjenčanje je završilo spektakularnim vatrometom, nakon kojeg su se gosti zaputili na aerodrom u Bariju, s kojeg su poletjeli natrag za New York.

vjenčanje

100posto bizarno

luksuz

Jeff Sutton

Renee Sutton

Eliot Cohen

Podijeli članak