Video: Slobodno zaplačite

'Ovo sam napravila jer te volim najviše na svijetu', mlada majka dala sina na posvajanje i snimila mu video


Valerija Bebek
11.01.2018.12:35
'Ovo sam napravila jer te volim najviše na svijetu', mlada majka dala sina na posvajanje i snimila mu video
Facebook

sažeto

Hannah Mongie imala je 18 godina kada je saznala da je trudna, a svom sinu u videu govori kako su ona i njegov otac, njezin dečko Kaden, bili presretni kada su čuli vijest


Valerija Bebek
11.01.2018.12:35

Niti jedna žena koja mora dati dijete na posvojenje tu odluku, vjerojatno, ne donese lako. Jedna majka koja je napravila upravo to snimila je emotivan video za svog novorođenog sina, u kojem je pokazala koliko joj se zbog njihovog razdvajanja slomilo srce.

Hannah Mongie imala je 18 godina kada je saznala da je trudna, a svom sinu u videu govori kako su ona i njegov otac, njezin dečko Kaden, bili presretni kada su čuli vijest. No, tijekom trudnoće, Kaden je preminuo, jedno jutro nije se probudio iz sna.

Hannah se mučila s odlukom da se odrekne njihovog sina, no nakon što ga je rodila 2016. konačno je prelomila - najbolje za malenog Taggarta bit će da ga odgoji cijela obitelj, puna ljubavi.

Nakon poroda majka i sinčić bili su dva dana zajedno, prije nego je Taggart otišao u svoj novi dom i novu obitelj. Upravo tada je djevojka snimila video u kojem objašnjava svoju odluku. U snimci naglašava kako je nastala prije smještanja u obitelj, dok je maleni još uvijek bilo 100 posto njezin.

"Napravila sam ovaj video tako da znaš koliko te volim", kazala je mlada majka. Sada, tri godine kasnije, Hannah je podijelila svoj filmić na Facebooku, gdje ga je podijelilo više od 12.000 ljudi. Uz objavu Hannah je napisala: "Ovaj video je nastao zato da bi on mogao vidjeti kako je ova odluka donesena iz čiste ljubavi prema njemu. Nikad neće morati osjećati da sam ga se odrekla ili da ga nisam voljela. Moći će saznati da sam ga voljela više nego ikog na svijetu", kazala je mlada žena.

Hannah je Tagga dala na otvoreno posvajanje, prema definiciji to je posvajanje u kojoj biološke i posvojiteljske obitelji imaju pristup međusobnim informacijama kao i opciju kontakta. Za Hannah to znači da može vidjeti sina svakih nekoliko mjeseci, a nekad i češće. Ona tu mogućnost i koristi, a zajedničke fotografije objavljuje na Instagramu.

Podijeli članak