Video: Horor ispred dvorišta

Pet morskih pasa došlo je na plažu u plićak ispred obiteljskih kuća


100posto
12.06.2018.10:50
Pet morskih pasa došlo je na plažu u plićak ispred obiteljskih kuća
Profimedia

sažeto

Prvo je došao jedan, a ond amu se pridružilo još četiri grabežljivca


100posto
12.06.2018.10:50

Obitelj s Havaja u plićaku pored svoje kuće vidjela je ne jednog, nego pet morskih pasa. Ribe iz porodice mlatovki plivale su tik do pješčane plaže, ono što ta obitelj smatra svojim dvorišem. Grabežljivci su plivali manje od pola metra od obale. Na istom tom mjestu je Amanda Banks (35) ronila s dihalicom samo sat vremena ranije. Amanda je morske pse snimila iz pješčanika svoje kuće koja se nalazi na Kailina kućama na plaži, na Ewa Beachu na Havajima. Amanda tvrdi kako nikada nije vidjela morske pse na tom mjestu prije, kaže da je prvi morski pas došao oko 15 sati, a ubrzo su mu se pridružila još četiri.

"Kad sam vidjela tog jednog mislila sam da je kornjača", čuje se ženu u videu. Kako se može vidjeti u videu psine su bile prava atrakcija u susjedstvu. Iako bi neki ljudi bježali glavom bez obzira, mnogi su ih snimali i to s nogama u plićaku.

Mlat se kod nas naziva i jaram, iz porodice čekićari, relativno je rijedak u Jadranu. To je druga najveća čekićarka na svijetu, obično naraste između dva i pol te tri i pol metra, a može narasti do pet metara i imati 400 kilograma težine. U moru prebiva na manjim dubinama, najčešće se drži površine iako se može spustiti na 200 metara dubine.

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

SAD

100posto bizarno

Havaji

morski pas

newsletter

Prijavite se na Newsletter