Bizarna scena u Beogradu

Po centru grada muškarac vodio dječaka na uzici, javnost je zgrožena: 'Povodac je pričvršćen za ogrlicu. Mali ima bar pet godina!'


100posto
15.05.2019.18:00
Po centru grada muškarac vodio dječaka na uzici, javnost je zgrožena: 'Povodac je pričvršćen za ogrlicu. Mali ima bar pet godina!'
Facebook

sažeto

Ne čudite se i ne pitajte što bi trebali napraviti nego prijavite! Prijavite i anonimno policiji ili Centru za socijalnu skrb, poručila je komentarima jedna mama


100posto
15.05.2019.18:00

Na Facebooku se pojavila bizarna snimka starije osobe koja vodi dijete na uzici u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici. Žena koja je video objavila tvrdi da je snimljen u utorak u centru glavnog grada Srbije. 

"Dijete ima ogrlicu oko vrata, povodac je pričvršćen za orglicu. Mali ima bar pet godina", napisala je na svom profilu.  

Njena objava se brzo proširila društvenim mrežama, ali je snimka ubrzo obrisana. 

U komentarima se mnogi zgražaju. 

Na Twitteru je jedna majka napisala da takvo okrutno ponašanje starije osobe prema djetetu treba odmah prijaviti nadležnima.

"Ako ste već snimili okrutno užasno ponašanje odrasle osobe prema djetetu, a to može biti i roditelj, ne čudite se i ne pitajte što bi trebali napraviti nego prijavite! Prijavite i anonimno policiji ili Centru za socijalnu skrb. Vaša ljutnja neće pomoći djetetu, a još manje objava ove TUGE na društvenim mrežama", napisala je Dragana.

Postoje i povodci napravljeni za djecu

Ovaj slučaj je posebno šokantan jer se ne radi o povodcu kakvi se posljednjih godina proizvode za djecu budući da ovaj iz srpski ide oko vrata.

I ti dječji povodci izazivaju brojne kontroverze iako su napravljeni tako da nisu štetni za zdravlje mališana.

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena je fotografija majke koja na splitskoj rivi šeće dijete na takvom povodcu. 

Roditelji koji ga upotrebljavaju kažu da to čine zbog sigurnosti djeteta. 

"Izgleda katastrofa, ali kad majka ima zdravstvenih poteškoća sa kralježnicom - itekako je korisna stvar", jedan je od komentara.

100posto bizarno

dijete

odgoj

povodac

uzica

newsletter

Prijavite se na Newsletter